ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Απόδραση Alumilers στη Μελιβοία Λάρισας!

Η πρώτη εκδρομή στη μετά-covid εποχή για τους ανθρώπους της ALUMIL πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή 170 Alumilers από την Ευκαρπία και το Κιλκίς και προορισμό τη Θεσσαλία.

Στην ALUMIL, οι εταιρικές εκδρομές αποτελούν αγαπημένη συνήθεια, καθώς δίνουν την ευκαιρία στους εργαζόμενους της εταιρείας να ταξιδέψουμε σε νέα μέρη, να έρθουν κοντά, να γνωριστούν καλύτερα, να καλλιεργήσουμε τις σχέσεις τους και να ενδυναμώσουν τους δεσμούς τους ως ομάδα.

Σε αυτό το πλαίσιο, πραγματοποιήθηκε η πρώτη μετα-covid εκδρομή, με τη συμμετοχή 170 Alumilers από την Ευκαρπία και το Κιλκίς και προορισμό τη Μελιβοία Λάρισας!

Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν το καταπράσινο μονοπάτι Μελιβοίας-Βελίκας, πεζοπορώντας σε μια πανέμορφη διαδρομή 8 χιλιομέτρων μέσα από πλατάνια, καρυδιές, καστανιές και πυκνές φτέρες.

Στη συνέχεια, έκαναν τις βουτιές τους στην παραλία της Βελίκας, ένα από τα δημοφιλέστερα θέρετρα του Νομού Λάρισας, και όλοι μαζί γευμάτισαν δίπλα στο κύμα, χαρούμενοι που μπόρεσαν και πάλι να δραπετεύσουν από την καθημερινότητα και να δημιουργήσουν όμορφες στιγμές και αναμνήσεις.

Αυτές οι στιγμές είναι ιδιαίτερα πολύτιμες, καθώς επιτρέπουν τη σύνδεση με τη φύση και αλλά και των ανθρώπων μεταξύ τους. Έτσι οι «μπαταρίες» επαναφορτίζονται και άπαντες επιστρέφουν, κάθε φορά, με ανανεωμένη ενέργεια και θετική διάθεση!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.