ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

GS: Σήτα ελατηρίου οριζόντιας κίνησης

Ένα κλασικό προϊόν σήτας που λειτουργεί χειροκίνητα και η επαναφορά της γίνεται με ελατήριο. Για την ομαλή επαναφορά της, υπάρχει και η δυνατότητα προσθήκης μηχανισμού επιβράδυνσης.

Για δεκαετίες η GS κατασκευάζει και εξελίσσει ποιοτικά αντικωνωπικά συστήματα διάφορων τύπων, σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στις πιο απαιτητικές κατασκευές και στα πιο αυστηρά Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Ανάμεσα στην πλούσια γκάμα της εταιρείας θα βρούμε την κλασική σήτα ελατηρίου οριζόντιας κίνησης, η οποία διατίθεται με κουτί 41 χιλ. και 32 χιλ., λειτουργεί χειροκίνητα και η επαναφορά της γίνεται με ελατήριο.

Για το κλείσιμό της οριζόντιας σήτας χρησιμοποιείται αντίκρισμα μαγνήτη ή εναλλακτικά αντίκρισμα γάντζου. Για την ομαλή επαναφορά της, υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης μηχανισμού επιβράδυνσης. Σε περιοχές με έντονο αέρα προτείνεται αντιανεμικό βουρτσάκι στους πλαϊνούς οδηγούς.

Το προϊόν διατίθεται ως έτοιμο, ΚΙΤ και σε βέργες για επαγγελματίες.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.