ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL: Η CEO της εταιρείας, Ασημίνα Τζίκα προέδρευσε στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης παρουσιάστηκαν οι πρωτοβουλίες του ΣΕΒ που συνέβαλαν αποφασιστικά στο να αντιμετωπίσουν οι ελληνικές επιχειρήσεις τις σύγχρονες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.

Υπό την προεδρία της CEO της ELVIAL, Ασημίνας Τζίκα και βασικό μήνυμα «Δράση σήμερα, Προοπτική για το αύριο» πραγματοποιήθηκε φέτος η Γενική Συνέλευση των Μελών του ΣΕΒ.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης παρουσιάστηκαν οι πρωτοβουλίες του ΣΕΒ που συνέβαλαν αποφασιστικά στο να αντιμετωπίσουν οι ελληνικές επιχειρήσεις τις προκλήσεις που θέτουν το κόστος της ενέργειας, οι γεωπολιτικές εξελίξεις, ο ψηφιακός μετασχηματισμός και οι περιβαλλοντικές αλλαγές.

Ο ΣΕΒ προωθεί πολλές πρωτοβουλίες για την αναβάθμιση του ανθρωπίνου κεφαλαίου των μελών του, το Παρατηρητήριο για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό και το πρόγραμμα Export Ready για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων και βιομηχανιών, καθώς και εργαλεία για την αξιολόγηση των χρηματοδοτήσεων και επενδυτικών ευκαιριών.

Ο Προέδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Δημήτρης Παπαλεξόπουλος ανέδειξε τις προκλήσεις και τις αναπτυξιακές προοπτικές των επιχειρήσεων για την επόμενη περίοδο και  την ανάγκη για αποφασιστική δράση, καθώς οι επόμενοι 12 με 18 μήνες θα αποτελέσουν ένα κρίσιμο παράθυρο ευκαιρίας για να βελτιωθούν οι προοπτικές και η διεθνής ανταγωνιστικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων.

Η ELVIAL ως βιομηχανία που είναι σταθερά προσανατολισμένη στην καινοτομία και που εφαρμόζει ένα δυναμικό επενδυτικό πρόγραμμα, είναι μια από τις επιχειρήσεις που πραγματοποιούν το όραμα της εξέλιξης, της ανάπτυξης και της εξωστρέφειας που εμπνέει τις δράσεις του ΣΕΒ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.