ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΝΕΟΚΕΜ: Τα υπερανθεκτικά χρώματα της εταιρείας στη νέα εφαρμογή Profil Up!

Οι υπερανθεκτικές συλλογές Prisma & Ammos είναι διαθέσιμες στις καινοτόμες εφαρμογές της Themelio Software για desktop, κινητά και tablet.

Οι υπερανθεκτικές συλλογές της ΝΕΟΚΕΜ, Prisma & Ammos Collection βρίσκονται στις desktop εφαρμογές PROFILGOLD PLUS, SMART GOLD και στη νέα εφαρμογή Profil Up, καθώς και στην εφαρμογή κοστολόγησης προσφορών για κινητά & tablet MYPROFIL στην κατηγορία «ΒΑΦΕΣ».

Η νέα εφαρμογή Profil Up της Themelio Software αποτελεί τον απόλυτο εκπρόσωπο της σύγχρονης τεχνολογίας στον κόσμο των κουφωμάτων. Εμπνευσμένο από τις ανάγκες του επαγγελματία αλλά και του λάτρη της αρχιτεκτονικής, το Profil Up προσφέρει όλες τις βασικές λειτουργίες παραγωγής και διαχείρισης κουφωμάτων, ενισχυμένες με σύγχρονους αυτοματισμούς που καθιστούν τη χρήση του προσβάσιμη ακόμα και για τους μη ειδικούς των κουφωμάτων.

Το Profil Up προσφέρει ένα πλήθος λειτουργιών για να καλύψει κάθε ανάγκη του επαγγελματία, ενώ παράλληλα είναι πλήρως προσαρμοσμένο για να υποστηρίξει το επιδοτούμενο πρόγραμμα «Εξοικονομώ» και τους δύο τρέχοντες κύκλους, «Εξοικονομώ 2021» και «Εξοικονομώ 2023».

Συνοψίζοντας, το Profil Up αποτελεί την απόλυτη επιλογή για κάθε επαγγελματία των κουφωμάτων. Με σύγχρονες λειτουργίες, εύκολη χρήση και οργάνωση χωρίς καμία περιττή γραφειοκρατία, οδηγεί την αρχιτεκτονική παραγωγή σε νέα εποχή.

Γνωρίστε περισσότερα στην ιστοσελίδα της Themelio Software και ανακαλύψτε το μέλλον της κατασκευής κουφωμάτων σήμερα!

https://themeliosoftware.com/profil-up/

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.