ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

TechnikAL: Το μοναδικό έργο “Event Center” στη Μαρίνα Αγίας Νάπας

Η ιδιομορφία της κατασκευής με το καμπυλωτό σχήμα του Event Center αποτέλεσε μια ιδιαίτερη πρόκληση για την ομάδα της TechnikAL

Άλλο ένα διεθνές έργο μοναδικής αισθητικής και υψηλών προδιαγραφών που κατασκευάστηκε με προηγμένα συστήματα και εξατομικευμένες λύσεις της TechnikAL.
Η Μαρίνα Αγίας Νάπας αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα έργα όχι μόνο της Κύπρου, αλλά και ευρύτερα της Ανατολικής Μεσογείου. Η TechnikAL ανέλαβε την κατασκευή του κτιρίου που είναι το σήμα κατατεθέν της Μαρίνας, το “Event Center”, ένα σύγχρονο κτίριο με μοναδική ελλειπτική κατασκευή που ξεχωρίζει για την πρωτοποριακή του σχεδίαση.
Η ιδιομορφία της κατασκευής με το καμπυλωτό σχήμα του Event Center αποτέλεσε μια ιδιαίτερη πρόκληση για την ομάδα της TechnikAL, καθως κάθε κομμάτι από προφίλ αλουμινίου ή υαλοπίνακα που χρησιμοποιήθηκε στο έργο ήταν μοναδικό και οι θέσεις των αγκυρώσεων του υαλοπετάσματος και των περσίδων αλουμινίου απαιτούνταν να είναι προκαθορισμένες.
Έργο: Event Center Μαρίνα Αγίας Νάπας Κύπρου
Κατασκευαστής όψεων κτιρίου – Facade Construction: TECHNIKAL S.A.
Aρχιτεκτονικός σχεδιασμός: Smithgroup JJR
Φωτογράφιση: George Fakaros
TechnikAL – Μια ιστορία διαρκούς αναζήτησης της τελειότητας

Με εμπειρία πάνω από 18 χρόνια και με περισσότερους από 53 εργαζόμενους, η TechnikAL κατατάσσεται σε μια από τις πλέον προηγμένες βιομηχανικές εταιρείες κατασκευής αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου στην Ελλάδα, εξάγοντας ετησίως πάνω από το 55% του τζίρου της σε περισσότερες από 10 χώρες. Έχοντας ως βασικό προτέρημα τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας CNC, τις νέες και πλέον σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής συνολικής έκτασης 2.500 m², βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή των τεχνολογικών εξελίξεων διασφαλίζοντας έτσι την δημιουργία προϊόντων υψηλών προδιαγραφών και προστιθέμενης αξίας.

«Το πρώτο μέλημα μας είναι η ”Κατασκευαστική Αριστεία” και προσπαθούμε κάθε μέρα να έρθουμε ένα ακόμη βήμα πιο κοντά σε αυτή. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας προσφέρει λύσεις σε κάθε πελάτη, ανάλογα με τις κατασκευαστικές ανάγκες του. Η συνεχής ανάπτυξη µας οδηγεί στην παροχή μοναδικών λύσεων στις κατασκευές μας, µε πολλά καινοτόμα χαρακτηριστικά που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες των έργων µας…» τονίζει στο aluNET.gr ο δ/νων σύμβουλος της εταιρίας Νίκος Νικολής.

Δείτε το εταιρικό βίντεο της TechnikAL

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.