ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

Artevo Fiber Glass – Πρωτοποριακή τεχνολογία στα κουφώματα από την Θερμοπλαστική

Η πρωτοποριακή τεχνολογία fiber reinforced (ινοενίσχυση) προσδίδει στο κούφωμα μοναδική αισθητική και νέες δυνατότητες.

Η ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα και την Ευρώπη, ένα καινοτόμο κούφωμα που αλλάζει τα δεδομένα. Το επαναστατικό κούφωμα διαθέτει ενισχυμένη σύνθεση με υαλονήματα, η οποία του προσδίδει τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά του. Πρόκειται για τη σειρά συστημάτων Artevo, Slinova X, Slinova και HST, που συνδυάζουν αισθητική και τεχνολογία αιχμής, καθώς είναι Fiber Glass Reinforced.

Παράθυρο στο μέλλον
Η πρωτοποριακή τεχνολογία fiber reinforced (ινοενίσχυση) προσδίδει μοναδική αισθητική και νέες δυνατότητες. Το απαράμιλλο design ενσωματώνει τεχνολογίες που κάνουν τη διαφορά, προσφέροντας σας την ελευθερία να δημιουργήσετε μοναδικά κτίρια. Κομψά και ανθεκτικά κουφώματα, ιδανικά για μεγάλα ανοίγματα. Λιγότερο εμφανές προφίλ και περισσότερη θέα, φως, άνεση και λειτουργικότητα.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 8 Νέα Χρώματα, Ulti Matt, που παρέχουν εξαιρετική αντοχή στο χρόνο και τη χρήση.

Με στόχο μας το άψογο οπτικό αποτέλεσμα με την καινούρια γραμμή παραγωγής, σας προσφέρουμε την Τέλεια Γωνία. Ελάχιστα εμφανής ένωση που προσδίδει επιπλέον κομψότητα, εξαιρετικό φινίρισμα στα έγχρωμα κουφώματα και καλύτερη συγκόλληση.

ARTEVO
Ανοιγοανακλινόμενο κούφωμα με πρωτοποριακή τεχνολογία fiber glass reinforced (ινοενισχυμένο), με βάθος 80 mm και με τεχνολογία RAU-FIPRO X. Βασικό χαρακτηριστικό του είναι πως έχει εξαιρετικά λεπτό εξωτερικό πλαίσιο 10 mm. Αποτελείται από 7 θαλάμους και έχει 3 ενσωματωμένα λάστιχα στεγάνωσης PCE. Παρέχει δυνατότητα χρήσης διπλού ή τριπλού υαλοπίνακα έως 56 mm, ενώ προσφέρει ηχομόνωση έως 47 dB και ασφάλεια έως RC3.

SLINOVA X
Συρόμενο Κούφωμα με Στενή Επαλληλία μόλις 32mm. Είναι fiber glass reinforced για αυτό και καλύπτει μεγάλες διαστάσεις με μέγιστη διάσταση κάσας 2,60 m x 4 m ενώ υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής 2 έως 6 φύλλων και βάρος φύλλου έως 200 kg. Υπάρχει η δυνατότητα για θερμικό κατωκάσι αλουμινίου, συμβαδίζοντας με τις σύγχρονες τάσεις της αρχιτεκτονικής που θέλουν επιβλητικές κατασκευές, μεγάλα ανοίγματα και απρόσκοπτη θέα.

SLINOVA
Συρόμενο Επάλληλο κούφωμα που προσφέρει Υψηλή Αισθητική, Ευκολία κίνησης και Κομψότητα. Τα βασικότερα πλεονεκτήματα συγκριτικά με τα συμβατικά συρόμενα είναι πως το προφίλ της κάσας είναι ντυμένο με foil εσωτερικά και προσφέρει πολύ καλύτερες επιδόσεις αεροστεγανότητας με την προσθήκη 2 διαφορετικών κιτ στεγάνωσης (1 στο ύψος και 1 στο πλάι). Διατίθεται με διπλό και τριπλό οδηγό και βάρος φύλλου έως 140 kg.

HST
Βαρέως τύπου κούφωμα, με ευκολία κίνησης, μεγάλα ανοίγματα, ανεμπόδιστη διέλευση και ελευθερία κινήσεων. Παρέχει τη δυνατότητα διπλού και τριπλού υαλοπίνακα έως 56 mm, έχοντας ύψος στο κατωκάσι στη βασική έκδοση 50 mm, ενώ διατίθεται χαμηλός οδηγός 25 mm. Οι κατασκευαστικές του δυνατότητες είναι Δίφυλλο και Τετράφυλλο (φιλιτό) με ανοξείδωτη σχάρα απορροής υδάτων.

Η εταιρεία ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ εδώ και πάνω από 50 χρόνια παρέχει ολοκληρωμένες, ποιοτικές και value for money λύσεις, βελτιώνοντας την ενεργειακή απόδοση του εκάστοτε κτιρίου και την αρχιτεκτονική του αισθητική. Με απόλυτη διαφάνεια και σεβασμό για το κάθε έργο, τον επαγγελματία και φυσικά το περιβάλλον.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.