ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EXALCO: Μεγάλος χορηγός στον 1ο Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Θεσσαλίας

Η EXALCO με χαρά αποτέλεσε τον μεγάλο χορηγό του 1ου Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Θεσσαλίας “Tour of Thessaly Exalco” στον οποίον συμμετείχαν 130 αθλητές από τον ευρύτερο χώρο των Βαλκανίων.

Στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς για την Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχε η EXALCO ως μεγάλος χορηγός. Πρόκειται για τον 1ο Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Θεσσαλίας “Tour of Thessaly Exalco”, που διοργάνωσαν η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, υπό την εποπτεία της Βαλκανικής Ποδηλατικής Ένωσης (BCU).

Η EXALCO αρωγός σε κάθε αθλητικό γεγονός της Θεσσαλίας, με μεγάλη χαρά αποδέχθηκε το αίτημα της χορηγίας και βρέθηκε κοντά στη μεγάλη προσπάθεια των διεθνών αθλητών.

Το «παρών» στον 1ο Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Θεσσαλίας “Tour of Thessaly Exalco” έδωσε και ο Δ/νων Σύμβουλος της εταιρείας, Θάνος Τσιάρας (δεξιά)

Στο 3μερης διάρκειας αθλητικό γεγονός συμμετείχαν συνολικά 14 ομάδες από τα Βαλκάνια με 130 αθλητές που διένυσαν 7 διαδρομές συνολικού μήκους 565 χιλιομέτρων, σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Θεσσαλίας, ξεκινώντας από τα Τρίκαλα, Καλαμπάκα, Καρδίτσα, Λίμνη Πλαστήρα, Βόλο και με τερματισμό τη Λάρισα.

Στον ποδηλατικό αγώνα συμμετείχε και η ομάδα της EXALCO. Πρόκειται για μια ομάδα από 5 επίλεκτους αθλητές που διαπρέπουν στο αγώνισμα της ποδηλασίας.

Νικητής για τους άνδρες Elite/U23 ήταν ο Έλληνας Νικηφόρος Αρβανίτου και νικήτριες στην κατηγορία Elite/U23 και women junior οι Ρουμάνες Manuela Muresan και η Alexandra Cioclu αντίστοιχα.

Κοντά τους βρέθηκε ο Δ/νων Σύμβουλος της EXALCO, Θάνος Τσιάρας, για να τους απονείμει τα μετάλλια και τα νικηφόρα τρόπαια του αγώνα, ενώ την πλακέτα για την χορηγία και την αναμνηστική ποδηλατική μπλούζα παρέλαβε η Υπεύθυνη Διαφήμισης του Ομίλου ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ, Εύη Καντώνια, σε εκδήλωση που έγινε πριν την έναρξη των αγώνων.

Η Υπεύθυνη Διαφήμισης του Ομίλου ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ, Εύη Καντώνια παραλαμβάνει την πλακέτα για τη χορηγία και την αναμνηστική ποδηλατική μπλούζα του αγώνα

Η EXALCO συνεχάρη τους αθλητές που συμμετείχαν στον 1ο Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Θεσσαλίας “Tour of Thessaly Exalco” και την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την άψογη διοργάνωση και δεσμεύτηκε ότι θα είναι πάντα δίπλα στις ενέργειες της Περιφέρειας που κύριο σκοπό έχουν εκτός από το «ευ αγωνίζεσθαι», την προβολή και την ανάπτυξη των πόλεών της.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.