ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΔΟΥΚΑΣ: Έχεις συνεργάτη!

Η ΔΟΥΚΑΣ βρίσκεται σταθερά δίπλα στους κατασκευαστές εδώ και 46 χρόνια, παρέχοντας υπηρεσίες και προϊόντα που ανταμείβουν την αφοσίωσή τους.

Στη ΔΟΥΚΑΣ εδώ και 46 χρόνια οι συνεργάτες κατασκευαστές βρίσκουν αυτό που ψάχνουν. Γιατί οι κατασκευαστές και η εταιρεία ΔΟΥΚΑΣ βλέπουν τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο. Τα έργα τους είναι για τη δυναμική εταιρεία στον χώρο της εμπορίας αλουμινίου προτεραιότητα και η εξυπηρέτησή τους χαρά.

Οι άνθρωποι της ΔΟΥΚΑΣ και οι κατασκευαστές μοιράζονται την ίδια αγωνία και το συμφέρον τους είναι κοινό. Η εταιρεία είναι σχεδόν μισό αιώνα στο πλάι των κατασκευαστών και θα συνεχίσει να είναι εκεί για πάρα πολλά χρόνια ακόμα. Συνεχίζει ακούραστα να αποτελεί τον πλέον αξιόπιστο συνεργάτη τους.

Μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης που η ΔΟΥΚΑΣ φροντίζει να ανταποδίδει συνεχώς με επενδύσεις σε υπηρεσίες και προϊόντα που ανταμείβουν την αφοσίωση των συνεργατών-πελατών της.

Με την εταιρεία ΔΟΥΚΑΣ έχεις συνεργάτη!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.