ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Δίπλα στους συνάδελφους κατασκευαστές που επλήγησαν από τις πλημμύρες

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία στέκεται στο πλευρό των κατασκευαστών που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινίου & Σιδήρου σε αυτές τις δύσκολες ώρες στέκεται στο πλευρό των συναδέλφων κατασκευαστών που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες, εκφράζοντας την αλληλεγγύη της και τον σεβασμό της σε όλες τις παθούσες και τους παθόντες από τα πρωτόγνωρα καιρικά φαινόμενα.

Η ΠΟΒΑΣ καλεί τον κλάδο σε εγρήγορση προκειμένου να προσφερθεί βοήθεια, όπου και όπως χρειάζεται, στους συναδέλφους που επλήγησαν. Όποια η όποιος συνάδελφος θέλει, μπορεί να επικοινωνήσει με τη Γραμματεία της ΠΟΒΑΣ για να ζητήσει ή να προσφέρει βοήθεια.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία δεσμεύεται για την μη δημοσιοποίηση στοιχείων και ονομάτων.

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλ.: 2106453740
Email: info@povas.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.