ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL & Red Bull Hellas: Φέρνουν την πρωταθλήτρια της F1 Oracle Red Bull Racing και το θρυλικό μονοθέσιο RB7 στη ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς!

Το Red Bull Showrun by ALUMIL και το αποκλειστικό show στη ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς δεν αποτελούν απλά μια συνεργασία ανάμεσα σε δύο κορυφαίες στον τομέα τους «ομάδες», αλλά μια σύμπραξη που εδράζεται σε κοινές αξίες.

Στο πλαίσιο του πρώτου Red Bull Showrun by ALUMIL, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 23 Σεπτεμβρίου 2023 στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, η ALUMIL, σε συνεργασία με τη Red Bull Hellas, φέρνει την πρωταθλήτρια ομάδα της Formula 1 Oracle Red Bull Racing και το θρυλικό μονοθέσιο RB7 στη ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς!

Την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023, από τις 18:00 έως τις 20:00, το RB7 θα βρίσκεται έξω από τον Θάλαμο Δοκιμών CFT του εργοστασίου της ALUMIL στη Βιομηχανική Περιοχή Κιλκίς, για ένα αποκλειστικό show με εντυπωσιακά drifts και θεαματικούς ελιγμούς.

Το μοναδικό event είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους της ALUMIL, στους εργαζόμενους στη ΒΙ.ΠΕ. και στους κατοίκους του Νομού Κιλκίς, οι οποίοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εδώ για να κερδίσουν μία από τις πενήντα διπλές προσκλήσεις που θα κληρώσει η εταιρεία.

Το Red Bull Showrun by ALUMIL και το αποκλειστικό show στη ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς δεν αποτελούν απλά μια συνεργασία ανάμεσα σε δύο κορυφαίες στον τομέα τους «ομάδες», αλλά μια σύμπραξη που εδράζεται στις παρακάτω κοινές αξίες:

  1. Επιδόσεις: Για να ξεχωρίσεις σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον, χρειάζεται να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό και να βελτιώνεις συνεχώς την απόδοσή σου, προσπαθώντας να αγγίξεις την τελειότητα κάθε μέρα, σε κάθε «αγώνα».
  2. Καινοτομία: Για να φτάσεις στην τελειότητα και να παραμείνεις στην κορυφή, χρειάζεται να πρωτοπορείς και να καινοτομείς, προσπαθώντας πάντα να διευρύνεις τα όρια των δυνατοτήτων, των προϊόντων και του κλάδου σου.
  3. Ευελιξία: Για να εξασφαλίσεις την “pole position” και να κερδίσεις ένα “podium”, πρέπει να είσαι ευέλικτος, ανοιχτός στην αλλαγή και να προσαρμόζεσαι ταχύτατα σε κάθε νέο δεδομένο.
  4. Ομαδικότητα: Για να πετύχεις τον στόχο σου, χρειάζεται επίμονη συλλογική προσπάθεια. Όσο μεγάλος και αν είναι ένας οδηγός, όσο χαρισματικός και αν είναι ένας ηγέτης, το πολυπόθητο podium κερδίζεται πάντα από την ομάδα.

Εδώ και 35 χρόνια, με σημείο εκκίνησης το εργοστάσιό της στη ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς, η ALUMIL σχεδιάζει και παράγει αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου με πιστοποιημένα υψηλές επιδόσεις, προάγοντας μια κουλτούρα καινοτομίας και συνεργασίας, επαναπροσδιορίζοντας τον κλάδο της και κάνοντας το brand γνωστό σε περισσότερες από 60 χώρες παγκοσμίως.

Το αποκλειστικό show που διοργανώνει η εταιρεία σε συνεργασία με τη Red Bull Hellas είναι μια ευκαιρία για να γιορτάσει την παρουσία της στη ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς μαζί με τους δικούς της ανθρώπους, μέσα από μια μοναδική εμπειρία που θα μείνει ανεξίτηλη στη συλλογική μνήμη της κοινότητας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.