ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Διευκρινίσεις για την οικονομική της κατάσταση και τους “servicers”

Η Διοίκηση της ALUMIL εξέδωσε ανακοίνωση προς αποκατάσταση της αυξανόμενης παραφιλολογίας μετά τα πρόσφατα σχόλια του Προέδρου και Δ/ντος Συμβούλου, Γ. Μυλωνά σχετικά με την ομηρία της εταιρείας από τους “servicers”.

Με αφορμή πρόσφατα σχόλια του Προέδρου και Δ/ντος Συμβούλου, Γ. Μυλωνά, η Διοίκηση της ALUMIL εξέδωσε σχετική ανακοίνωση όπου διευκρινίζει τα κάτωθι, προς αποκατάσταση της αυξανόμενης παραφιλολογίας.

Η ALUMIL δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα στην εξυπηρέτηση των δανειακών και των λοιπών υποχρεώσεών της. Επιπλέον, η εταιρεία πάντοτε ήταν και είναι φορολογικά και ασφαλιστικά ενήμερη, ενώ δεν έχει καμία ληξιπρόθεσμη οφειλή είτε προς το Δημόσιο είτε προς τρίτους.

Τα αποτελέσματα, που πρόσφατα δημοσιεύθηκαν, αναδεικνύουν μια υγιή και αναπτυσσόμενη εταιρεία, ενώ τα οικονομικά μεγέθη της ALUMIL αναμένεται να αυξηθούν κατά το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους.

Τέλος, στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται ότι η εμπλοκή των εταιρειών διαχείρισης απαιτήσεων δανείων (“servicers”) στον τραπεζικό δανεισμό της ALUMIL, ουδέν πρόβλημα δημιουργεί στη βιωσιμότητα, την ήπια ανάπτυξη και τη βελτίωση των μεγεθών της, όπως άλλωστε συντελείται τα τελευταία έτη, καθόσον οι αποπληρωμές των δανειακών συμβάσεων εξυπηρετούνται άψογα.

Δυστυχώς, όμως, δυσχεραίνει την αλματώδη ανάπτυξη της εταιρείας, η οποία θα μπορούσε να επιτευχθεί αν διέθετε πρόσβαση σε χρηματοδοτικά εργαλεία, καθώς μέχρι σήμερα χρηματοδοτείται αποκλειστικά από ίδιους πόρους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.