ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ΔΟΥΚΑΣ: Πτυσσόμενες ασφάλειες – μπάρες ασφαλείας D-BLOCK

Κορυφαίες λύσεις ασφαλείας από τη ΔΟΥΚΑΣ που προσφέρουν πραγματική προστασία σε κάθε σπίτι.

Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας της ΔΟΥΚΑΣ προσφέρουν προστασία και λειτουργικότητα. Με κίνηση φυσαρμόνικας μπορούν να προστατεύσουν κάθε άνοιγμα, όπως μπαλκονόπορτες και παράθυρα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οικίες και καταστήματα.

Διατίθενται 2 μοντέλα, το Α100 και το Α200, προσφέροντας λύσεις και πλεονεκτήματα. Κατασκευάζονται από χάλυβα.

Πλεονεκτήματα

  • Ομαλή και εύκολη λειτουργία
  • Στιβαρή και ανθεκτική
  • Προαιρετικά με ειδικό μηχανισμό για ανοιγόμενη λειτουργία 180ο
  • Κλειδαριά ασφαλείας
  • Ανθεκτική βαφή
  • Δέχεται πάνω από 1.000 κιλά πίεση
  • Βάφεται σε όλα τα RAL χρώματα

Αποσπώμενες μπάρες ασφαλείας Α600

Προσφέρουν μια πραγματική αίσθηση ασφάλειας. Τοποθετούνται σε όλους τους τύπους παραθύρων. Δεν έχουν μόνιμη τοποθέτηση αφού υπάρχει η δυνατότητα να ανοίγουν. Οι μπάρες τοποθετούνται ανά 15 εκ., στηρίζονται σε κάθετα στοιχεία τους ορθοστάτες που φέρουν πλαστικά δακτύλια, ενώ οι μπάρες έχουν πλαστικά καλύμματα στις άκρες για σωστή συγκράτηση και κλείδωμα στην ένωση με τους ορθοστάτες. Κλειδώνουν σε συγκεκριμένη θέση από την ενσωματωμένη κλειδαριά στον ορθοστάτη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.