ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ: Πιστοποίηση ηχομείωσης για το σύστημα Energy 24

Σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, η ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ προχώρησε σε πιστοποίηση ηχομείωσης για το ανοιγόμενο σύστημα Energy 24.

Η βιομηχανία διέλασης αλουμινίου ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ Α.Ε.Β.Ε. πάντα με γνώμονα τη βελτίωση των προϊόντων της και την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της προχώρησε σε μια σειρά από πιστοποιήσεις.

Σε αυτό τον άξονα βελτίωσης, η εταιρεία προχώρησε σε δοκιμές για πιστοποίηση ηχομείωσης του συστήματος Energy 24, σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Η δοκιμή υλοποιήθηκε σύμφωνα με τις διαδικασίες που καθορίζονται στο πρότυπο ISO 10140-2:2021, Acoustics-Laboratory measurement of sound insulation of building elements-Part2:Measurement of airborne sound insulation .

Τα αποτελέσματα των δοκιμών σύμφωνα με το Πρότυπο ΕΝ 717-1-2020 ήταν επιτυχημένα και πλέον, από εδώ και στο εξής, το αρχιτεκτονικό σύστημα τύπου Energy 24 συνοδεύεται και από πιστοποιήσεις ηχομείωσης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.