ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ETEM: Λαμπρά εγκαίνια για το νέο showroom στη Σόφια της Βουλγαρίας

Στη φετινή ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2023 θα παρουσιαστούν τα πλέον σύγχρονα προϊόντα και υπηρεσίες, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα του κλάδου, με κύριο προσανατολισμό τη βιοκλιματική δόμηση και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Από αριστερά, Todor Fidanov, Γενικός Δ/ντής ΕΤΕΜ Βουλγαρίας & Ρουμανίας, Θεόδωρος Καντώνιας, CFO του Ομίλου Cosmos, Ξενοφών Καντώνιας, Πρόεδρος του Ομίλου και Ιωάννης Καντώνιας, Αντιπρόεδρος & CEO

Στη Σόφια της Βουλγαρίας πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου εκθεσιακού χώρου της ΕΤΕΜ, στο ισόγειο του εμβληματικού κτιρίου Capital Fort, το οποίο έχει κατασκευαστεί εξολοκλήρου με τα συστήματα Ε99, E85 και τη σκίαση Ε66.

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» Αρχιτέκτονες, Μηχανικοί, Επενδυτές, Συνεργάτες, Επαγγελματίες του κλάδου καθώς και παράγοντες του επιχειρηματικού κόσμου. Τα εγκαίνια του εκθεσιακού χώρου τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος του Ομίλου Cosmos Group, Ξενοφών Καντώνιας, ο Αντιπρόεδρος & CEO, Ιωάννης Καντώνιας, καθώς και ο CFO, Θεόδωρος Καντώνιας.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν και τα Διευθυντικά στελέχη της ΕΤΕΜ, ο Γενικός Δ/ντής της ΕΤΕΜ Βουλγαρίας & Ρουμανίας, Todor Fidanov, ο Γενικός Δ/ντής του Υποκαταστήματος Αττικής, Βαρδής Κουναλάκης, ο Δ/ντής Μarketing & Επικοινωνίας, Ιωάννης Χρυσάφης, καθώς κι ο Product Manager, Σταύρος Χαλούτσης.

«Οι εκθεσιακοί χώροι που ανοίγουμε στη Σόφια και τη Φιλιππούπολη είναι το επόμενο βήμα για τον μετασχηματισμό της εταιρείας, που θα δημιουργήσει νέες προοπτικές για τους πελάτες και συνεργάτες μας. Στους νέους εμπορικούς μας χώρους, θα παρέχουμε μια πλήρως ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, η οποία είμαι βέβαιος ότι θα μας διαφοροποιεί με σαφή τρόπο στην αγορά», δήλωσε σχετικά ο Todor Fidanov, Γενικός Δ/ντής της ΕΤΕΜ Βουλγαρίας και της ΕΤΕΜ Ρουμανίας.

Έχοντας ως στόχο την αναβάθμιση της εμπειρίας του επισκέπτη, ο νέος αρχιτεκτονικός σχεδιασμός, των εκθεσιακών χώρων στη Σόφια και τη Φιλιππούπολη, βασίστηκε στο να δημιουργήσει μια φιλόξενη και προσεγμένη σε αισθητική ατμόσφαιρα, καθώς βασικό μέλημα ήταν η πλήρης αναβάθμιση της εμπειρίας του επισκέπτη.

Η καινοτομία της ΕΤΕΜ δεν περιορίστηκε στον σχεδιασμό του χώρου που επιμελήθηκε ο καταξιωμένος Αρχιτέκτονας Julian Piperov, αλλά επεκτάθηκε και σε όλη την παρουσίαση των συστημάτων με διαδραστικές οθόνες και εικονικούς παρουσιαστές.

Ο δεύτερος εκθεσιακός χώρος στη Φιλιππούπολη, αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό πολύ σύντομα!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.