ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL: Νέα υπερσύγχρονη ρομποτική αποθήκη

Η εταιρεία αποθηκεύει τα προφίλ αλουμινίου σε υπερσύγχρονες ρομποτικές αποθήκες και διαχειρίζεται τις παραγγελίες με τρόπο που να είναι άψογες ποιοτικά και να παραδίδονται όπως πρέπει στους συνεργάτες της.

Μια ματιά στη νέα υπερσύγχρονη ρομποτική αποθήκη της ELVIAL, καταδεικνύει πώς η δέσμευση της δυναμικής εταιρείας να επενδύει διαρκώς σε τεχνολογία και εξοπλισμό είναι σε πλήρη αρμονία με την υπογραφή της “Advanced Aluminium Solutions”.

Η δέσμευση της ELVIAL να λειτουργεί με προσανατολισμό στο μέλλον, να προσφέρει συνεπείς παραδόσεις και να έχει ανθρώπους δημιουργικούς στη σκέψη, έχει χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες της που μετρά πάνω από τρεις δεκαετίες. Οι λύσεις της δυναμικής διέλασης από τη Βόρεια Ελλάδα είναι καινοτόμες και η λειτουργία της πλήρως εξορθολογισμένη σε όλα τα στάδια της παραγωγής, από τον σχεδιασμό μέχρι την πλήρως αυτοματοποιημένη, ρομποτική αποθήκη.

Απαιτεί κόπο, απαιτεί χρόνο, απαιτεί κονδύλια! H ELVIAL οργανώνει τις λειτουργίες της, ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλες αυτές τις απαιτήσεις. Αναβαθμίζει διαρκώς τα προϊόντα της και παράλληλα βελτιώνει διαρκώς όλη την αλυσίδα της παραγωγικής της διαδικασίας με νέες πιο προηγμένες τεχνολογίες, και με ακόμη πιο σύγχρονο εξοπλισμό για ακόμη πιο αποτελεσματικές υπηρεσίες.

Η 4η ρομποτική αποθήκη 3.000 θέσεων προσθέτει ευελιξία και περισσότερες λύσεις στις συνεχείς και αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς. Με το βλέμμα προσανατολισμένο στο μέλλον η ELVIAL συνεχίζει το επενδυτικό της πλάνο με μοναδικό στόχο να παρέχει τα πιο αξιόπιστα και υψηλής προστιθέμενης αξίας προϊόντα και υπηρεσίες.

Ακόμη ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση αυτή ολοκληρώθηκε!

Δείτε το σχετικό βίντεο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.