ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Παρούσα στην αποφοίτηση κατασκευαστών σε Λάρισα και Κιλκίς

Σταθερά δίπλα στους επαγγελματίες του κλάδου, η ΠΟΒΑΣ βρέθηκε στην αποφοίτηση κατασκευαστών αλουμινίου από τα εκπαιδευτικά προγράμματα των εταιρειών EXALCO και ELVIAL.

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας (ΠΟΒΑΣ), Θεόφιλος Παγιάτης παρευρέθηκε στην αποφοίτηση συναδέλφων κατασκευαστών του εκπαιδευτικού προγράμματος του EXALCO EDUCATIONAL institute (EEi) που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ επισκέφτηκε το Κιλκίς και παρέστη στην αποφοίτηση των συναδέλφων κατασκευαστών του εκπαιδευτικού προγράμματος του ELVIAL TRAINING CENTRE.

Τα προγράμματα εκπαίδευσης των κατασκευαστών πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα της ΠΟΒΑΣ, η οποία έχει αναλάβει την επιστημονική επιμέλεια και εποπτεία, με στόχο την ουσιαστική κατάρτιση των κατασκευαστών αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.