ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ETEM: Για πρώτη φορά στο IRONMAN® 70.3® Vouliagmeni, Greece 2023

H ETEM με την υποστήριξη της OMNIPARTS σχεδίασε, κατασκεύασε και παρείχε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για τους σταθμούς αλλαγής των αθλητών!

H κορυφαία παγκόσμια τριαθλητική διοργάνωση IRONMAN® 70.3® Vouliagmeni, Greece 2023, θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως τις 22 Οκτωβρίου στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Η τριήμερη γιορτή του αθλητισμού, αναμένεται να φιλοξενήσει περισσότερους από 5.000 αθλητές, θεατές κι εθελοντές από 60 χώρες.

H ETEM με την υποστήριξη της OMNIPARTS σχεδίασε, κατασκεύασε και παρείχε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για τους σταθμούς αλλαγής των αθλητών, συνεισφέροντας με τον καλύτερο τρόπο στην εύρυθμη διεξαγωγή του αγώνα. Στη Συνέντευξη Τύπου που δόθηκε για το μεγάλο event, στο Δημαρχείο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το μετάλλιο που θα λάβει κάθε αθλητής, περνώντας την αψίδα του τερματισμού.

Ο Director of Operations & Marketing της ΕΤΕΜ, Ιωάννης Χρυσάφης (κέντρο) κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου για το IRONMAN® 70.3®Vouliagmeni

Το μετάλλιο είναι εμπνευσμένο από 4 στοιχεία της φύσης: τον ήλιο που θα ανατείλει με την έναρξη του αγώνα και θα δύσει με την ολοκλήρωση της προσπάθειας, τον ούριο άνεμο που θα δώσει ώθηση στους ποδηλάτες, τη γαλάζια θάλασσα στην οποία θα πλεύσουν οι κολυμβητές και τη γη στην οποία θα τρέξουν οι αθλητές.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Director of Operations & Marketing της ΕΤΕΜ, Ιωάννης Χρυσάφης, μεταδίδοντας το νέο μήνυμα της εταιρείας “WELLBEING” που θα συνοδεύει εφεξής κάθε δράση που αποσκοπεί στην υγεία και την ευεξία της κοινωνίας στο σύνολό της.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.