ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

NOVA: Μαγνητικές επαφές ως πραγματικό εξάρτημα κουφωμάτων!

Η εταιρεία NOVA με τις καινοτόμες μαγνητικές επαφές οι οποίες έχουν κερδίσει την αγορά και τους επαγγελματίες, διαθέτει πλέον δύο νέες λύσεις που λειτουργούν και τοποθετούνται ως πραγματικό εξάρτημα κουφωμάτων.

MV-300P ZAMAK

Η NOVA παρακολουθώντας από κοντά την εξέλιξη των κουφωμάτων, σχεδίασε, κατασκεύασε και προσφέρει δύο νέους τύπους μαγνητικών επαφών ως πραγματικό και απαραίτητο θα λέγαμε εξάρτημα των κουφωμάτων.

Η κατασκευή κουφωμάτων με τοποθέτηση των επαφών NOVA ως εξαρτημάτων, συντελεί ώστε να παραδίνεται το έργο ολοκληρωμένο και προσδίδει στον επαγγελματία ένα βασικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού για να μη βλέπει το έργο του «βανδαλισμένο».

MV-300 ZAMAK: Μαγνητική επαφή για όλα τα ανοιγόμενα κουφώματα

Η ιδιαιτερότητα της επαφής MV-300 ZAMAK οφείλεται στη σχεδίαση και στην κατασκευή της. Λόγω της μεταλλικής κατασκευής από ΖΑΜΑΚ, μετά την τοποθέτησή της εντός της κάμαρας της κάσας, εμφανίζεται ως εξάρτημα του κουφώματος.

Η ελαστικοϊδή  φλάντζα που διαθέτει δεν επιτρέπει την είσοδο του νερού από την τρύπα της βίδας και από την τρύπα όδευσης των καλωδίων, διατηρώντας έτσι την υδατοστεγανότητα του κουφώματος. Διατίθεται δε σε τρεις τύπους.

MV-300PM ZAMAK
  • MV-300PM ZAMAK: Προτείνεται για την ασφάλεια του κουφώματος που διαθέτει κάμαρα περιμετρικού μηχανισμού με σύστημα ασφαλείας και στην ανάκληση. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του μαγνήτη εκμηδενίζει τον χρόνο τοποθέτησης.
  • MV-300R ZAMAK: Η ιδιαιτερότητα του μαγνήτη να στηρίζεται σε υπάρχουσα βίδα του μηχανισμού, έχει ως αποτέλεσμα την προτίμηση της επαφής για αυτοματισμό και για τον έλεγχο των κλιματιστικών σε ξενοδοχεία με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας.
  • MV-300P: Προτείνεται ως Universal επαφή για την κάλυψη των ανοιγόμενων κουφωμάτων με σύστημα συναγερμού ανεξαρτήτως κάμαρας.
MVN-500R

MVN-500R BLOCK: Μαγνητική επαφή για μίνιμαλ ανασυρόμενα κουφώματα

Ο μίνιμαλ σχεδιασμός του μαγνήτη που «φωλιάζει» ως εξάρτημα στον μηχανισμό του ανασυρόμενου κουφώματος, έχει ως αποτέλεσμα τον ελάχιστο χρόνο τοποθέτησης, ενώ η επαφή παραμένει πραγματικά αόρατη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.