ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Επικαιροποιεί μία σχέση εκτίμησης και σεβασμού πολλών ετών με την ΕΕΑ

Η Europa ανταποκρίθηκε άμεσα στην ανάγκη αντικατάστασης των παλαιών συστημάτων αλουμινίου στα γραφεία της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου (ΕΕΑ).

Η Europa, η οποία αποτελεί ένα εκ των ιδρυτικών μελών της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου (ΕΕΑ), ανταποκρίθηκε άμεσα στην ανάγκη αντικατάστασης των παλαιών συστημάτων αλουμινίου των γραφείων του φορέα του κλάδου, χορηγώντας δωρεάν το σύνολο των νέων καινοτόμων συστημάτων, σε συνεργασία με την εταιρεία ΜΠΑΡΟΛΑ ΑΦΟΙ ΙΚΕ.

Μέσα από την αρχιτεκτονική μελέτη της Jenny Tsoulakou, συνδυάστηκε η επιβλητική αρχιτεκτονική αισθητική του συστήματος EUROPA ELEMENT, με τους ανώτερους συντελεστές επιδόσεων του συστήματος EOS 78 Hybrid, για να επιτευχθεί η πλήρης αποτύπωση όλων όσων πρεσβεύει ο κλάδος του αλουμινίου και η Europa: ισχύς, υψηλή αισθητική, καινοτομία και τεχνολογική υπεροχή!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.