ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

My Windows EasyPay: Νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης για αντικατάσταση κουφωμάτων από την ALUMIL!

Σε μία πρωτοποριακή κίνηση, η ALUMIL σε συνεργασία με την tbi bank προσφέρει στους ιδιώτες μέσα από το πρόγραμμα My Windows EasyPay χρηματοδότηση έως 10.000 ευρώ για την αντικατάσταση των κουφωμάτων τους.

Η ALUMIL, κορυφαία εταιρεία στον κλάδο των αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου,  πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά, συμβάλλοντας στο να ξεπεραστεί το σημαντικό εμπόδιο της ρευστότητας για πολλά νοικοκυριά, που επιθυμούν την αντικατάσταση των παλιών τους  κουφωμάτων με νέα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου.

Το My Windows EasyPay είναι μια νέα πρωτοβουλία, που έχει στόχο την οικονομική  διευκόλυνση των πελατών της εταιρείας στη διαδικασία της εγκατάστασης των νέων τους κουφωμάτων και πορτών εισόδου.

Συγκεκριμένα, το χρηματοδοτικό πρόγραμμα που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την tbi bank, παρέχει ευέλικτη χρηματοδότηση έως και 10.000 ευρώ, με το πλάνο πληρωμών να προσαρμόζεται σύμφωνα με τον προϋπολογισμό του κάθε ενδιαφερόμενου και να αποπληρώνεται σε σταθερές μηνιαίες δόσεις (δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα).

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ποσό της χρηματοδότησης, εφόσον εγκριθεί, εκταμιεύεται άμεσα και κατατίθεται στον τραπεζικό λογαριασμό -οποιασδήποτε ελληνικής τράπεζας- του πελάτη. Όσο για τη διαδικασία, αυτή γίνεται 100% ψηφιακά, από κινητό ή υπολογιστή, προσφέροντας ευκολία και άνεση κατά την ολοκλήρωση της.

Μέσω του χρηματοδοτικού προγράμματος My Windows EasyPay, η ALUMIL και η tbi bank αποδεικνύουν πως όχι απλώς προσφέρουν πρωτοποριακές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, αλλά, κυρίως, αφουγκράζονται τις ανάγκες του αγοραστικού κοινού και ανταποκρίνονται σε αυτές άμεσα για τη δημιουργία ενός καλύτερου και πιο βιώσιμου μέλλοντος.

👉 Μάθετε περισσότερα για τις χρηματοδοτικές δυνατότητες που προσφέρει το My Windows EasyPay, πατώντας εδώ!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.