ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΤΕΜ: Για ακόμη μια φορά στην έκθεση XENIA!

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για το ετήσιο ραντεβού του τουριστικού κλάδου, με την ΕΤΕΜ να παρουσιάζει για πρώτη φορά το νέο minimal συρόμενο σύστημα, ES64 Less Frame 2.0.

Από τις 25 έως τις 27 Νοεμβρίου, η ΕΤΕΜ θα βρίσκεται στη μεγαλύτερη εμπορική συνάντηση για τον κλάδο της φιλοξενίας, στο Metropolitan Expo, στην έκθεση XENIA 2023. Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για το ετήσιο ραντεβού του τουριστικού κλάδου, με την ΕΤΕΜ να παρουσιάζει για πρώτη φορά το νέο minimal συρόμενο σύστημα, ES64 Less Frame 2.0.

Από το περίπτερο της ελληνικής διέλασης δεν θα λείψουν και λύσεις υψηλών προδιαγραφών, που συνδυάζουν την καινοτομία με το design για παράθυρα, πόρτες, σκίαση και αεριζόμενες προσόψεις κτιρίων (VFS).

Ασφάλεια, ίσιες γραμμές αλλά και εγκιβωτισμένες λύσεις με αφανείς οδηγούς σε δάπεδο και οροφή είναι μερικές από τις επιλογές, οι οποίες κάνουν τη συνεργασία των δύο ποιοτικών brands, ETEM & HYLINE, να προσφέρει μοναδικές λύσεις στα πιο απαιτητικά αρχιτεκτονικά έργα, τα οποία απαιτούν απαράμιλλη αισθητική και λειτουργικότητα.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με εξειδικευμένα στελέχη, που θα παρουσιάσουν ολοκληρωμένες τις υπηρεσίες και τα εργαλεία που διαθέτει η εταιρεία για την πιο αποδοτική επιλογή, μέσα από την ευρεία γκάμα προϊόντων της.

Η νέα εποχή ξεκίνησε, με έμφαση στην ανάπτυξη νέων συστημάτων που επεκτείνουν το πεδίο εφαρμογής του αρχιτέκτονα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.