ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΝΕΟΚΕΜ: Αργυρός χορηγός στο Coating Forum 2023

Η ΝΕΟΚΕΜ στηρίζει με τη συμμετοχή της ως Silver Sponsor το Coating forum, συντελώντας στην ανταλλαγή γνώσεων και τεχνογνωσίας στον κλάδο.

Η ΝΕΟΚΕΜ, o μοναδικός παραγωγός χρώματος πούδρας για αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου στην Ελλάδα, συμμετέχει στο Coating Forum 2023. Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Institute of Coating Technologies (IoCT) και αποτελεί μια κορυφαία συνάντηση για τον τομέα των χρωμάτων και των υλικών κατασκευής στην Ελλάδα.

Το φετινό Coating Forum πραγματοποιείται στις 3 Νοεμβρίου 2023 στο εμβληματικό Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα “Νίκος Σκαλκώτας”). Καταξιωμένοι επαγγελματίες θα συναντηθούν για να μοιραστούν τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις στα επιχρίσματα και τα υλικά κατασκευής. Τα θέματα θα καλύπτουν από νέες τεχνολογίες και τάσεις της αγοράς μέχρι βιωσιμότητα και κανονισμούς.

Το συνέδριο παρέχει μια σημαντική ευκαιρία δικτύωσης, συνδέοντας επαγγελματίες απ’ όλο τον τομέα της κατασκευής, συμπεριλαμβανομένων κατασκευαστών, προμηθευτών, ερευνητών και ακαδημαϊκών. Επιπλέον, στην εκδήλωση θα συμμετέχουν επίσης εταιρείες που θα παρουσιάσουν τα τελευταία προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Το Coating Forum 2023 απευθύνεται σε επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα των χρωμάτων και των υλικών κατασκευής όπως μηχανικοί, αρχιτέκτονες, τεχνικές εταιρείες, εταιρείες μηχανικών, συμβούλων και επενδύσεων κ.λπ.

Η ΝΕΟΚΕΜ στηρίζει με τη συμμετοχή της ως Silver Sponsor το Coating forum, συντελώντας στην ανταλλαγή γνώσεων και τεχνογνωσίας στον αντίστοιχο κλάδο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.