ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Πρώτη συμμετοχή στην XENIA με παγκόσμιες πρεμιέρες

Σε ένα πλήρως ανασχεδιασμένο περίπτερο με motto “We Design Change”, η ALUMINCO θα αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο τα νέα «προϊόντα» στη γκάμα της που αφορούν στον τουριστικό κλάδο.

H ΧENIA 2023 θα πραγματοποιηθεί στο υπερσύγχρονο, διεθνών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAΝ EXPO στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος από τις 25 έως τις 27 Νοεμβρίου 2023. Το έντονα αναπτυξιακό κλίμα που επικρατεί στον κλάδο της τουριστικής βιομηχανίας και οι προοπτικές για μία ακόμα εξαιρετική σεζόν, καθιστούν βέβαιες τις επενδύσεις από τους ξενοδόχους και τα στελέχη της και προωθούν την υλοποίηση νέων επιχειρηματικών σχεδίων.

Η ALUMINCO συμμετέχει μεν για πρώτη φορά στην εν λόγω έκθεση, επιβεβαιώνει δε ότι έχει πολλά και ιδιαίτερα σημαντικά νέα προϊόντα που θα είναι στο επίκεντρο της Ελληνικής Τουριστικής αγοράς τους επομένους μήνες, ο δυναμισμός των οποίων προβάλλει με τον πιο πειστικό τρόπο τη διάθεση της εταιρείας για εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα.

Σε ένα πλήρως ανασχεδιασμένο περίπτερο με motto “We Design Change”, η ALUMINCO θα αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο τα νέα «προϊόντα» στη γκάμα της, που είναι ήδη 4 μέσα στους τελευταίους 12 μήνες και έπεται συνέχεια! Τα νέα προϊόντα αντλούν από το DNA της εταιρείας την καινοτομία, την τολμηρή σχεδιαστική γλώσσα και τα μοναδικά χαρακτηριστικά.

Παγκόσμια πρεμιέρα για τη νέα BIOCLIMATIC PERGOLA

Στο επίκεντρο των επισκεπτών θα βρεθεί το νέο προϊόν, βιοκλιματικής κατηγορίας, ALUMINCO BIOCLIMATIC PERGOLA. Το νέο σύστημα σκίασης για βιοκλιματικές πέργκολες συνδυάζει μοναδικά, σχεδιαστικές λεπτομέρειες, προηγμένα συστήματα υποστήριξης και αυξημένη «βιοκλιματική» απόλαυση για να ικανοποιήσει όλες τις επιθυμίες για εξωτερικούς και ημιυπαίθριους χώρους σε κατοικίες, ξενοδοχειακά συγκροτήματα και χώρους εστίασης.

Οι πέργκολες FREEDOM ακολουθούν τις βασικές αρχές του βιοκλιματικού σχεδιασμού, ενώ αντιπροσωπεύουν τις επιδιώξεις της ALUMINCO να καταστεί ο πλέον βιώσιμος παραγωγός συστημάτων αλουμίνιου για λύσεις που στόχο έχουν τον περιορισμό των ενεργειακών καταναλώσεων, αλλά και την εξασφάλιση των συνθηκών άνεσης των χρηστών.

SKYLINE: Δημιουργικότητα χωρίς περιορισμούς!

Η σύγχρονη αρχιτεκτονική στην Ελλάδα, ειδικά όταν πρόκειται για εξοχικές κατοικίες και ξενοδοχειακές μονάδες, καλείται να αναβαθμίζει συνεχώς τη σχέση της με το Μεσογειακό τοπίο. Τα προηγμένα συστήματα αλουμινίου SKYLINE αποτελούν μία συνολική παλέτα λύσεων, καλύπτοντας μία ευρεία γκάμα σχεδίων και λειτουργικών χαρακτηριστικών.

Η σειρά SL55 Infinity αποτελεί την απόλυτη μίνιμαλ επιλογή σε συρόμενα υαλοστάσια, η οποία επιτρέπει απεριόριστη θέα χωρίς απώλειες σε απόδοση, με κύρια χαρακτηριστικά της τα λεπτά προφίλ, τα ενσωματωμένα πλαίσια και τους κρυφούς οδηγούς κύλισης. Η σειρά SL55 θα παρουσιαστεί σε 2 εκδόσεις οδηγών, HT και LFT.

Παράλληλα, θα παρουσιαστούν, η σειρά SL2700 που συνδυάζει ευελιξία και σχεδιαστική ελευθερία με χρηστικότητα, ενώ αποτελεί ένα από τα κορυφαία συστήματα lift & slide παγκοσμίως και η ανοιγόμενη-ανακλινόμενη σειρά W85 στην έκδοση HS, σε αντίστοιχα υψηλά επίπεδα ποιότητας και μίνιμαλ σχεδιασμού.

WALL & DECO CLADDING: Νέα συστήματα CLADDING κορυφαίας απόδοσης και αισθητικής

Στοχεύοντας στην αισθητική αναβάθμιση του κελύφους των κτιρίων, τα WD είναι η ιδανική πρόταση για ιδιαίτερα μοντέρνες κατασκευές επένδυσης τοιχοποιίας, οι οποίες εφαρμόζουν τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό των κτιρίων, αναβαθμίζοντας συνολικά την αισθητική τους ταυτότητα και την ενεργειακή απόδοσή τους.  Σε πολυάριθμες διακοσμητικές επιλογές και πληθώρα συνδυασμών, δίνουν απεριόριστες εφαρμογές με μεγάλη διάρκεια ζωής.

Τα Best Seller SL2450 HOTEL SOLUTION & W4750 HOTEL DOOR σε αποκλειστική εμφάνιση

Δυο ελκυστικά συστήματα με δυναμικό χαρακτήρα που εκπλήσσουν με το υψηλό επίπεδο σχεδιασμού και άνεσης που προσφέρουν, θα προκαλέσουν σχόλια από το σύνολο των επισκεπτών. Το ανασυρόμενο σύστημα SL2450, προβάλλεται σε πρώτη εμφάνιση με τις λεπτότερες διατομές (κεντρικό προφίλ-γάντζος πλάτους 30 χιλ. στο σημείο της επαλληλίας) στην έκδοση HOTEL.

Επίσης, το εκτός συναγωνισμού σύστημα W4750, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά σε έκδοση HOTEL DOOR, ξεχωρίζοντας αισθητά από τον ανταγωνισμό. Η εξέλιξη αυτή, για τα δυο πολύ πετυχημένα best seller, αποδεικνύει τη σχεδιαστική προσπάθεια για προσαρμογή των συστημάτων στα νέα αρχιτεκτονικά πρότυπα.

Ιδιοκτήτες και στελέχη ξενοδοχείων, τουριστικών καταλυμάτων, αλλά και villa owners θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά και να ενημερωθούν για την ευρεία γκάμα των προϊόντων της ALUMINCO από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας.

Παράλληλα, χάρη στο πανόραμα από καινοτόμες και εξειδικευμένες υπηρεσίες που προσφέρει η καινοτόμος διέλαση, οι decision makers του τουριστικού κλάδου μπορούν να εξελίξουν την επιχείρησή τους σε ένα δυνατό brand name της ελληνικής φιλοξενίας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.