ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ETEM: Στήριξε το O.W.S. Challenge 2023 της XTERRA Greece

Η ΕΤΕΜ σταθερά παρούσα στα αθλητικά event παρείχε για μία ακόμη φορά τη στήριξή της σε ένα γεγονός που προάγει την ευγενή άμιλλα και το wellbeing.

H TRIMORE – XTERRA Greece – ISOMAN Hellas, στο πλαίσιο του TRIMORE Multisports TOUR 2023, διοργάνωσε το αθλητικό και ψυχαγωγικό event 10th XTERRA O.W.S. Challenge 2023. Η ΕΤΕΜ είναι παρούσα σε όλα τα αθλητικά event που έχουν προγραμματιστεί για το 2022 – 2023 και στήριξε για μία ακόμη φορά το γεγονός.

Το event πραγματοποιήθηκε στη Βούλα, στην οργανωμένη πλαζ ATHINES by The Sea, εφαρμόζοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας, περιλαμβανομένων τυχόν υγειονομικών μέτρων.

Οι διοργανώσεις της TRIMORE & XTERRA Greece εντυπωσιάζουν διαχρονικά εκατοντάδες αθλητές και θεατές από όλο τον κόσμο, όχι μόνο για το αγωνιστικό κομμάτι και τις συγκινήσεις που προσφέρουν, αλλά και για τις μαγευτικές τοποθεσίες που φιλοξενούνται.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.