ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL: Δώρισε ηλεκτρονικούς υπολογιστές στο Γυμνάσιο Καμπάνη

Η ELVIAL, γνωρίζοντας την αξία της καινοτομίας βρίσκεται πάντα στο πλευρό των νέων και των εκπαιδευτικών τους, προάγοντας τις προσπάθειες των ανθρώπων που θα διαμορφώσουν το μέλλον.

Στο πλαίσιο της σταθερής και διαρκούς υποστήριξης των αναγκών της τοπικής κοινωνίας του Κιλκίς, που φιλοξενεί τις εγκαταστάσεις της ELVIAL, η εταιρεία προχώρησε σε δωρεά ηλεκτρονικών υπολογιστών για τον εξοπλισμό του Γυμνασίου Καμπάνη.

Με τη δωρεά της ELVIAL πλέον θα υπάρχουν ηλεκτρονικοί υπολογιστές στις αίθουσες διδασκαλίας του Γυμνασίου Καμπάνη και οι μικροί μαθητές θα μπορούν να μετέχουν στη μαθησιακή διαδικασία με την εφαρμογή των νέων τεχνολογιών στις τάξεις τους, όπως προβλέπεται από το πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας.

Η ELVIAL, γνωρίζοντας την αξία της καινοτομίας και έχοντας στηρίξει τις προσπάθειες των μαθητών και σε πρωτοποριακές δράσεις όπως το Junior Achievement, βρίσκεται πάντα στο πλευρό των νέων και των εκπαιδευτικών τους προάγοντας τις προσπάθειες των ανθρώπων που θα διαμορφώσουν το μέλλον.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.