ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMINCO: Βιωσιμότητα & αισθητική μέσω της καινοτομίας!

Ο νέος οδηγός για το σύστημα ρολών SH750 είναι εξαιρετικό παράδειγμα των αρχών σχεδιασμού και βιωσιμότητας της ALUMINCO, φέροντας όλες τις αξίες και τα πλεονεκτήματα που χαρακτηρίζουν τη δυναμική εταιρεία.

Η ALUMINCO πιστεύει ακράδαντα ότι η καινοτομία είναι το κλειδί για πρόοδο στους τομείς της αισθητικής και της βιωσιμότητας. Στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης των συστημάτων της παρουσιάζει ένα ευρύ φάσμα επαναστατικών τεχνολογιών, ιδεών και στρατηγικών, που αποτυπώνουν τον τρόπο με τον οποίο η καινοτόμα δύναμη και ο οραματικός τρόπος σκέψης μπορούν να δημιουργήσουν ελκυστικές σχεδιαστικές λύσεις αλλά ταυτόχρονα βιώσιμες.

Νέος οδηγός ρολού
Δημιουργικός σχεδιασμός, βιώσιμα υλικά, νέα αισθητική

Στην ALUMINCO, σχεδιαστές, επιστήμονες υλικών και ειδικοί από άλλους κλάδους, συνεργάζονται πάνω σε βιώσιμες λύσεις προκειμένου να επιτευχθεί η πιο αποδοτική λύση και πάντοτε με σεβασμό στη ποιότητα ζωής των χρηστών.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται χαρακτηρίζονται από φιλικές προς το περιβάλλον διαδικασίες παραγωγής, πλήρη ανακυκλωσιμότητα, επαναστατική αισθητική και μία ασυμβίβαστη πολυτελή ποιότητα με εξαιρετική εμφάνιση και αίσθηση.

Εξαιρετικό παράδειγμα είναι ο σχεδιασμός του νέου οδηγού για τα συστήματα ρολών.

Ο νέος οδηγός ρολού του συστήματος SH750 καινοτομεί σε τέσσερα βασικά σημεία:

  • Είναι σχεδιασμένος ώστε να δέχεται τη θερμοπρόσοψη του κτιρίου, να καθιστά την τοποθέτησή της ευκολότερη, ενώ παίζει και τον ρόλο στοιχείου στήριξής της.
  • Ως εντοιχισμένο πλέον στοιχείο προσφέρει μια αναβαθμισμένη ποιότητα αισθητικής, ελαχιστοποιώντας το εμφανές αλουμίνιο. Αποτελεί ιδανική λύση όταν συνδυάζεται με ένα minimal σύστημα αρχιτεκτονικών κουφωμάτων.
  • Το γεγονός ότι ολόκληρο το προφίλ βρίσκεται μέσα στην τοιχοποιία προσφέρει και αναβαθμισμένη ασφάλεια στον χρήστη, καθώς καθιστά δύσκολη την παραβίαση του συγκεκριμένου στοιχείου.
  • Καθ’ ύψος του οδηγού υπάρχει διάτρηση με πυκνότητα και διάμετρο σχεδιασμένη για να εξασφαλίσει καλύτερη εφαρμογή της πάστας πλήρωσης, με αποτέλεσμα να έχουμε ένα ποιοτικά ανώτερο και αισθητικά άψογο τελικό προϊόν.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.