ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EXALCO: Το κορυφαίο εμπορικό forum για την τουριστική βιομηχανία έρχεται!

Η EXALCO θα βρεθεί ξανά στο Metropolitan Expo και στην έκθεση XENIA για να παρουσιάσει τις κορυφαίες λύσεις της στους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου.

Για ακόμη μια χρονιά η EXALCO συμμετέχει στην ΧΕΝΙΑ που πραγματοποιείται από 25 έως 27 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo και με χαρά περιμένει τους επισκέπτες της έκθεσης για τους φιλοξενήσει στο περίπτερό της και να τους δείξει από κοντά τις νέες προτάσεις της στα συστήματα αλουμινίου.

Minimal συρόμενα και ανοιγόμενα, πόρτες εισόδου, πέργκολες σταθερές και βιοκλιματικές, καθώς επίσης και επενδύσεις αλουμινίου για εσωτερικές και εξωτερικές τοιχοποιίες θα παρουσιαστούν στο stand της εταιρείας προς τέρψιν του κοινού. Τα στελέχη της EXALCO θα είναι στη διάθεση των επαγγελματιών για να δώσουν ολοκληρωμένες λύσεις σχετικά με την αναβάθμιση των χώρων και της συνολικής εμπειρίας φιλοξενίας μίας ξενοδοχειακής μονάδας.

Βρείτε την EXALCO στην έκθεση XENIA

Metropolitan Expo
Hall 2, Stand D01/C02

Κατεβάστε την online πρόσκληση εδώ!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.