ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

HOB DOORS: Εντυπωσιακή γκάμα ποιοτικών λύσεων στις πόρτες!

Οι σειρές πορτών της ΗΟΒ DOORS προσφέρουν υπεροχή σε κάθε διάσταση με υπερμεγέθη σχέδια που ξεφεύγουν από τις τυπικές διαστάσεις και μινιμαλιστικό χαρακτήρα που εντυπωσιάζει!

Όταν το πάθος και η έμπνευση του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού συναντά το πνεύμα και την τεχνογνωσία του κατασκευαστή, το αποτέλεσμα είναι οι πόρτες HOB DOORS. Κορυφαίες λύσεις που συνδυάζουν το άψογο design, την υψηλή θερμομόνωση και την απόλυτη ασφάλεια.

Το αναγνωρισμένο όνομα HOB DOORS σηματοδοτεί τον επαγγελματισμό, την υψηλή ποιότητα και τον ευέλικτο σχεδιασμό στις πόρτες εισόδου. Η δυναμική εταιρεία έχει ως βασικό υλικό το αλουμίνιο και εξειδικεύεται στη σχεδίαση και εφαρμογή διαφόρων τύπων πορτών εισόδου.

Οι πόρτες HOB DOORS διαθέτουν design και απευθύνονται σε αυτούς που δε συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από το τέλειο! Συνδυάζουν κορυφαία ποιότητα και υψηλές επιδόσεις, μοντέρνο και minimal σχεδιασμό, καινοτομία και διαφοροποίηση. Η προϊοντική γκάμα της HOB DOORS απευθύνεται σε όλα τα τμήματα της αγοράς (κατοικίες, ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα) και φυσικά με ανταγωνιστικές τιμές.

Optimal Series

Η Optimal Series είναι η σειρά πορτών που συνδυάζει τη θερμομόνωση με τη σταθερότητα των προφίλ, αλλά ταυτόχρονα ο σχεδιασμός της αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους αρχιτέκτονες και μηχανικούς. Με ειδικά σχεδιασμένο χαμηλό κατωκάσι, εξασφαλίζει άνετη πρόσβαση σε ΑΜΕΑ.

Axon Series

H σειρά πορτών εισόδου με αξονική κίνηση, αποτελεί την ιδανική επιλογή για ένα κόσμο προνομίων. Συνδυάζει την κατασκευή με τεχνολογία αιχμής και την κομψή εμφάνιση με τη μοναδικότητα του σχεδίου. Η έμπνευση για δημιουργία και το πάθος για τελειότητα κάνει κάθε πόρτα Axon μοναδική.

 Εσωτερικές πόρτες

Η HOB DOORS έχοντας μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή πορτών, εγγυάται την υψηλή ποιότητα των προϊόντων προδιαγραφής Ιnterno και ακολουθεί τα διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα παραγωγής, συσκευασίας και αποστολής των προϊόντων της. Η εταιρεία διαθέτει στους επαγγελματίες κατασκευαστές όλες τις σειρές εσωτερικών πορτών που παράγει.

Exclusive

H σειρά Exclusive αποτελεί ένα πρωτοποριακό προϊόν εσωτερικής πόρτας. Το φύλλο από σκελετό αλουμινίου, σε πολλαπλές επιλογές αποχρώσεων, επιτρέπει την υιοθέτηση καινοτόμων υλικών επένδυσης, προσφέροντας ελευθερία στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό αλλά και λειτουργικότητα. Αναλόγως της επένδυσης μπορεί να παραχθεί ως 3 μ. ύψος, εξασφαλίζοντας την ικανοποίηση των σύγχρονων επιταγών της αρχιτεκτονικής των εσωτερικών χώρων. Μπορεί να διακοσμηθεί με structural διπλή υάλωση, φύλλο ανθρακονημάτων, δέρμα ακόμη και διαφορετικών στην κάθε πλευρά.

  • Exlusive 300: Με εμφανή κάσα αλουμινίου, κρυφούς μεντεσέδες και μαγνητική κλειδαριά.
  • Exlusive 100: Με κρυφή κάσα αλουμινίου, κρυφούς μεντεσέδες και μαγνητική κλειδαριά.

Vetro Glass Eco

Οι γυάλινες ανοιγόμενες πόρτες Vetro, με εμφανή διαιρούμενη κάσα αλουμινίου, αποτελούν μια οικονομική σειρά γυάλινων πορτών. Είναι ιδανικές τόσο για οικείες όσο και επαγγελματικούς χώρους, αφού προσδίδουν μια κομψότητα και μοντέρνα διακόσμηση στον χώρο. Το γυάλινο πορτόφυλλο διατίθεται σε πολλές αποχρώσεις και σχέδια.

Diva Air (Συρόμενη)

Η Diva Air είναι πόρτα συρόμενη εξωτερικά της τοιχοποιίας. Με πορτόφυλλο και ανάρτηση σε μοντέρνους μηχανισμούς, η σειρά περιλαμβάνει πόρτες υψηλής αισθητικής και ποιότητας. Είναι σχεδιασμένες για να δημιουργήσουν χρωματικά διαλείμματα στην επιφάνεια που τοποθετούνται.

  • Diva Air Wood: Με ξύλινο πορτόφυλλο σε πλήθος υλικών, σχεδίων και χρωμάτων.
  • Diva Air Glass: Με γυάλινο πορτόφυλλο σε πολλές αποχρώσεις και σχέδια.

Linear

Η σειρά εσωτερικών πορτών Linear έχει μοντέρνα σχεδίαση και χαρακτηρίζεται από την απλότητα των γραμμών. Με θυρόφυλλο αναρτημένο σε κρυφούς μεντεσέδες και κάσωμα αλουμινίου διαιρούμενο κατά πλάτος, δίνει τη δυνατότητα τοποθέτησης σε κάθε είδος τοιχοποιίας. Είναι δε εξοπλισμένη με πλήθος υλικών, σχεδίων και χρωμάτων.

Suite

Η σειρά suite είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν εσωτερικής πόρτας, το οποίο προσφέρει λιτότητα και ομοεπιπεδότητα με τις επιφάνειες του τοίχου. Η φορά ανοίγματος της πόρτας τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό χώρο, επιτρέπει την ομοεπιπεδότητα με το δομικό στοιχείο. Οι πόρτες suite κατασκευάζονται με minimal κάσα αλουμινίου και απόλυτα αόρατους μεντεσέδες. Παράγονται μέχρι ύψος 2,7 μ., καθιστώντας το σύστημα μοναδικό σε αισθητική, αφού όλα τα εμφανή στοιχεία του αποκρύπτονται και ενσωματώνονται στη τοιχοποιία.

Hotel Series

Η εταιρεία HOB DOORS διαθέτει μοναδικές και ποιοτικές λύσεις για τον ξενοδοχειακό τομέα που συνδυάζουν αισθητική, λειτουργικότητα και φυσικά ασφάλεια! Τις πόρτες πλαισιώνουν ποιοτικά αξεσουάρ που ενισχύουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά σε μία ολοκληρωμένη πρόταση με πολλές επιλογές για τον επαγγελματία.

Η σειρά Hotel συνδυάζει την ασφάλεια της πόρτας αλουμινίου, με το κλασικό design της ξύλινης πόρτας, χωρίς να υστερεί σε θερμομόνωση και αντιδιαρρηκτική προστασία. Με την όψη ξύλου στο εσωτερικό της, η πόρτα δίνει σε κάθε δωμάτιο ξενοδοχείου την αίσθηση της ζεστασιάς του σπιτιού.

Επιπλέον, η επιλογή ποιοτικών και πιστοποιημένων υλικών, παρέχει στον επαγγελματία του τουρισμού, την ασφάλεια και βεβαιότητα ότι η λειτουργία των πορτών θα είναι απρόσκοπτη σε οποιεσδήποτε σκληρές συνθήκες χρήσης.

Επιλέγοντας μία πόρτα της σειράς Hotel από την HOB DOORS, ο επαγγελματίας του τουριστικού κλάδου θα λάβει ένα πιστοποιημένο προϊόν υψηλής ποιότητας που εξασφαλίζει κορυφαία στάνταρ αισθητικής, ασφάλειας και εξοικονόμησης ενέργειας.

Υψηλή λειτουργικότητα & απόλυτη ασφάλεια με κορυφαία αξεσουάρ

Η HOB DOORS διαθέτει ένα μεγάλο εύρος επιλογών όσον αφορά σε λύσεις που αναβαθμίζουν το επίπεδο ασφάλειας των προϊόντων της αλλά και της λειτουργικότητά τους. Μερικές τέτοιες λύσεις που έρχονται να ενισχύσουν την ασφάλεια ή την ευκολία χρήσης είναι οι παρακάτω:

  • Νέα φωτιζόμενη λαβή με LED που διευκολύνει την πρόσβαση τις νυχτερινές ώρες και εκτός από λειτουργικότητα προσδίδει μοντέρνο design.
  • Αναγνώστης δακτυλικού αποτυπώματος που επιτρέπεται την πρόσβαση στον χώρο χωρίς κλειδί με τρόπο ασφαλή και εύκολο.
  • Touch pad που δίνει τη δυνατότητα ξεκλειδώματος της πόρτας με τον μοναδικό κωδικό. Με διακριτικό φωτισμό την ώρα της επαφής διευκολύνεται η χρήση του touch pad τις νυχτερινές ώρες.
  • Εφαρμογή στο smartphone που δίνει τη δυνατότητα (σε τοπική ή και όχι εμβέλεια) ξεκλειδώματος της πόρτας.
  • Σύστημα ελέγχου πρόσβασης εισόδου με tag που αφορά σε ένα αυτόνομο πληκτρολόγιο και καρταναγνώστη κατάλληλο για μικρές ξενοδοχειακές μονάδες. Επίσης είναι κατάλληλο για δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους αλλά και χώρους εργασίας, γραφεία και εισόδους πολυκατοικιών και οικοδομών.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.