ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Συμμετείχε ως χορηγός στη 2η Ημερίδα BUILDING SHOW

Η ALUMINCO είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει στο stand της, τη σειρά προϊόντων WALL & DECO CLADDING, μία ιδανική πρόταση για μοντέρνες κατασκευές.

Απολύτως επιτυχημένο ήταν το δεύτερο BUILDING SHOW με θέμα «Τεχνικές Εταιρείες & Ποιοτικά Ενεργειακά Κτίρια», που η ALUMINCO συμμετείχε ως χορηγός.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν να προβάλει την ποιότητα στα κτίρια, να διαδώσει τη σημασία των επενδύσεων σε πιστοποιημένα, ποιοτικά και ενεργειακά κτίρια και να αναδείξει τον ρόλο των τεχνικών εταιρειών, των αρχιτεκτόνων και των άλλων μελετητών, που όλοι μαζί συμμετέχουν σε έργα, τα οποία συμβάλλουν στην ποιοτική αναβάθμιση του δομημένου περιβάλλοντος της χώρας.

Μεγάλη έμφαση στη φετινή διοργάνωση δόθηκε στο μείζον ζήτημα της Βιώσιμης Ανάπτυξης, όσον αφορά στο σύγχρονο «επιχειρείν» και τις απαντήσεις που οφείλουν να δώσουν οι εταιρείες του κλάδου στο διακύβευμα της προστασίας του περιβάλλοντος. Σημαντικές εταιρείες παρουσίασαν σύγχρονες ιδέες και ποιοτικά ενεργειακά κτίρια, αναδεικνύοντας τη σημασία του ενεργειακού σχεδιασμού και της πιστοποίησης των κτιρίων.

Η Βιώσιμη Ανάπτυξη αποτελεί στρατηγική επιλογή για την ALUMINCO, με κυρίαρχο άξονα αυτόν της ολοκληρωμένης και ορθολογικής διαχείρισης των περιβαλλοντικών επιπτώσεων των διεργασιών και προϊόντων της, με ευαισθησία και υπευθυνότητα. Σε αυτό το πλαίσιο, όχι μόνον επενδύει σε σύγχρονες εγκαταστάσεις που συμβάλουν στη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος, αλλά σχεδιάζει και αναπτύσσει καινοτόμα προϊόντα μέγιστης ενεργειακής απόδοσης που συμβάλουν στην προστασία του πλανήτη.

Η εκδήλωση διεξήχθη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών υπό την αιγίδα των υπουργείων Υποδομών και Μεταφορών και Ενέργειας και Περιβάλλοντος. Περισσότεροι από 600 συμμετέχοντες παρευρέθηκαν στον χώρο, ενώ τη διαδικτυακή μετάδοση παρακολούθησαν περισσότερα από 1.300 άτομα από όλη την Ελλάδα. Την εκδήλωση προλόγισε ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Νίκος Ταχιάος. Τον πρόλογο ολοκλήρωσε η εταιρεία DCARBON, η οποία ανέπτυξε τις σύγχρονες ενεργειακές πιστοποιήσεις.

Η ALUMINCO είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει στο stand της, τη σειρά προϊόντων WALL & DECO CLADDING, το οποίο εφαρμόζεται σε επιφάνειες τοίχου, οροφής, ανοίγματα, χωρίσματα και αποτελεί την ιδανική πρόταση για ιδιαίτερα μοντέρνες κατασκευές επένδυσης τοιχοποιίας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.