ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΝΕΟΚΕΜ: Επιτυχημένη & δυναμική παρουσία στην XENIA 2023

Η συμμετοχή της ΝΕΟΚΕΜ στην έκθεση ΧΕΝΙΑ επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της για συνεχή εξέλιξη, προσφέροντας στον κλάδο της Τουριστικής Βιομηχανίας τις βέλτιστες λύσεις στον τομέα των χρωμάτων πούδρας.

Δυναμική ήταν η παρουσία της ΝΕΟΚΕΜ στην έκθεση XENIA 2023, το κορυφαίο εμπορικό forum για την Τουριστική Βιομηχανία, που πραγματοποιήθηκε στο METROPOLITAN EXPO. Η εταιρεία επιβεβαίωσε τη θέση της στον χώρο των χρωμάτων πούδρας, παρουσιάζοντας την ανανεωμένη Prisma Collection, μια συλλογή που συνδυάζει την υψηλή αισθητική με την εξαιρετική αντοχή.

Το περίπτερο της ΝΕΟΚΕΜ αποτέλεσε επίκεντρο προσοχής για αρχιτέκτονες, κατασκευαστές αλουμινίου, στελέχη ξενοδοχείων, τουριστικών καταλυμάτων, εστίασης, αλλά και ιδιοκτήτες βίλας. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν από κοντά τις 50 υπερανθεκτικές αποχρώσεις της Prisma Collection και να ενημερωθούν για τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις που προσφέρει η εταιρεία στον τομέα των χρωμάτων πούδρας.

Επιπλέον, οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να αποκτήσουν το έντυπο υλικό της εταιρείας, όπως χρωματολόγια και να λάβουν δοκίμια χρωμάτων, αποκτώντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία της ποιότητας και της καινοτομίας που χαρακτηρίζει τα προϊόντα της ΝΕΟΚΕΜ.

Η φετινή XENIA φιλοξένησε, επίσης παράλληλες εκδηλώσεις, όπως το ONEliving Project, το Digi Hotel stage και το The Red Spot Stage, παρέχοντας στους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου ευκαιρίες για επιπλέον εκπαίδευση και δικτύωση. Η συμμετοχή της ΝΕΟΚΕΜ στην έκθεση ΧΕΝΙΑ επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της για συνεχή εξέλιξη, προσφέροντας στον κλάδο της Τουριστικής Βιομηχανίας τις βέλτιστες λύσεις στον τομέα των χρωμάτων πούδρας.

Με την ΝΕΟΚΕΜ, η αισθητική συναντά την αντοχή για μια πραγματικά εντυπωσιακή εμπειρία χρώματος!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.