ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Εκλογή της Αντιπροέδρου και CEO, Ανούς Κ. Τζιρακιάν, στο ΔΣ του ΣΒΣΕ

Η Αντιπρόεδρος και CEO της Europa, Ανούς Κ. Τζιρακιάν εξελέγη στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας.

Η Αντιπρόεδρος και CEO της EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε., Ανούς Κ. Τζιρακιάν με τον Πρόεδρο του ΣΒΣΕ, Πάνο Λώλο

Στη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας (ΣΒΣΕ), που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Lucy Hotel στη Χαλκίδα, η Αντιπρόεδρος και CEO της EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε., Ανούς Κ. Τζιρακιάν, εκλέχθηκε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (ΔΣ) του Συνδέσμου μεταξύ άλλων σημαντικών προσωπικοτήτων του βιομηχανικού κλάδου.

Η Europa, μια βιομηχανία με δραστηριότητα σχεδόν 50 ετών στη βιομηχανική περιοχή Οινοφύτων και ένα από τα πρώτα μέλη του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας, με αυτό τον τρόπο επικαιροποιεί και σφραγίζει μια πορεία πολυετούς δεσμού με τον Σύνδεσμο στο πλέον ανώτερο επίπεδο.

Στην εκδήλωση που έγινε στο πλαίσιο της Συνέλευσης με τίτλο «Η Ελλάδα Ενώπιον Νέων Αναπτυξιακών και Επενδυτικών Προοπτικών» το παρών έδωσαν ο Υπ. Περιβάλλοντος, Θ. Σκυλακάκης, ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γ. Στουρνάρας και η Γ. Γραμματέας Βιομηχανίας, Θ. Ευτυχίδου. Και οι τρείς τους τόνισαν την ανάγκη να εκμεταλλευτεί η χώρα μας τις ευκαιρίες για μεταρρυθμίσεις, οι οποίες θα οδηγήσουν στην ανθεκτικότητα της οικονομίας και στην αύξηση του ΑΕΠ.

Παράλληλα τόνισαν την ανάγκη για αξιοποίηση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, οι οποίες θα συμβάλλουν στην ανεξαρτητοποίηση της παραγωγικής διαδικασίας και θα συντελέσουν άμεσα στην αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης.

Στη Συνέλευση παρευρέθηκαν και οι κ.κ Φ. Σπανός, Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Ε. Βιδάλης, Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΣΕΒ και ο Π. Λώλος, Πρόεδρος του ΔΣ του ΣΒΣΕ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.