ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Τρεις σημαντικές νέες πιστοποιήσεις για τη φυσούνα SMARTIA MF65

Δύο πιστοποιήσεις αντιδιαρρηκτικής προστασίας και μία ηχομείωσης ήρθαν να προστεθούν στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της θερμομονωτικής φυσούνας SMARTIA MF65 της ALUMIL.

Τρεις σημαντικές νέες πιστοποιήσεις από το διεθνώς αναγνωρισμένο ift ROSENHEIM έλαβε η θερμομονωτική φυσούνα SMARTIA MF65, ένα σύστημα πτυσσόμενων πορτών αλουμινίου της ALUMIL με εξαιρετικές επιδόσεις θερμομόνωσης, υδατοστεγάνωσης, αεροπερατότητας και αντοχής στην ανεμοπίεση.

Αναλυτικά οι πιστοποιήσεις του συστήματος:

  • Αντίσταση κατά της διάρρηξης κλάσης RC2, μια πιστοποίηση που ενισχύει την αίσθηση ασφάλειας.
  • Αντίσταση κατά της διάρρηξης σύμφωνα με το βρετανικό πρότυπο PAS24.
  • Ηχομείωση επιπέδου 44dB που συμβάλλει στη μεγιστοποίηση της ακουστικής άνεσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πιστοποιημένη αντιδιαρρηκτική προστασία που προσφέρει το σύστημα οφείλεται στην καινοτομία που ενσωματώνει, με τρία σημεία κλειδώματος στην πόρτα, τέσσερα σημεία κλειδώματος στα φύλλα και ειδικό anti-lift μηχανισμό στα ράουλα.

Επιπλέον, οι εντυπωσιακές ηχομονωτικές επιδόσεις του SMARTIA MF65 συμβάλλουν στην αναβάθμιση των συνθηκών καθημερινής διαβίωσης, προσφέροντας υψηλή προστασία από εξωγενείς θορύβους, τη νούμερο ένα προτεραιότητα του σύγχρονου ανθρώπου.

Η ALUMIL επιδιώκει έμπρακτα την τελειότητα κάθε μέρα, αναπτύσσοντας καινοτόμες λύσεις κορυφαίας ποιότητας, που εναρμονίζονται με τα αυστηρότερα διεθνή πρότυπα, προσφέροντας έναν ακόμα λόγο για να την εμπιστευτούν επαγγελματίες και τελικοί χρήστες.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.