ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ΔΟΥΚΑΣ: Μεγάλη ποικιλία λύσεων σε διαχωριστικά εξωτερικού χώρου

Οι λύσεις της καταξιωμένης εμπορικής εταιρείας περιλαμβάνουν ανεμοφράκτες τύπου ζαρντινιέρα, κινητούς, ηλεκτρικούς και σταθερούς, καλύπτοντας ένα μεγάλο φάσμα αναγκών και απαιτήσεων.

Η εταιρεία ΔΟΥΚΑΣ με τη μεγάλη εμπειρία της στον χώρο του αλουμινίου προτείνει από τη πλούσια γκάμα της κορυφαίες λύσεις διαχωριστικών εξωτερικού χώρου για τον επαγγελματία.

Οι λύσεις της καταξιωμένης εμπορικής εταιρείας περιλαμβάνουν ανεμοφράκτες τύπου ζαρντινιέρα, κινητούς, ηλεκτρικούς και σταθερούς, καλύπτοντας ένα μεγάλο φάσμα αναγκών και απαιτήσεων. Ας περάσουμε να δούμε αναλυτικά τις ποιοτικές λύσεις της εταιρείας ΔΟΥΚΑΣ στα διαχωριστικά εξωτερικού χώρου.

Ανεμοφράκτες Ζαρντινιέρα

MW40fp

Χρησιμοποιείται κυρίως σε χώρους εστίασης ως διαχωριστικό εξωτερικού χώρου (καφετέριες, ξενοδοχεία, εστιατόρια). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σε περιπτώσεις που υπάρχει οροφή είτε ως απλός ανεμοφράκτης.

Εάν τοποθετήσουμε το σιδερένιο κουτί από την εξωτερική πλευρά, το χρησιμοποιούμε ως ζαρντινιέρα, ενώ αν το τοποθετήσουμε από την εσωτερική πλευρά, το χρησιμοποιούμε ως κάθισμα.

Γενικά Χαρακτηριστικά

 • Χρήση: Σε εξωτερικούς χώρους που χρειάζονται περιμετρικά διαχωριστικά που να μπορούν να απομακρυνθούν με ευκολία.
 • Λειτουργία: Κατεβάζοντας τον άνω υαλοπίνακα, το οριζόντιο αντίβαρο σηκώνεται.
 • Χαρακτηριστικά: Κρύσταλλα ασφαλείας, πάχους 8 έως 10 χιλ., διακριτικά προφίλ αλουμινίου.
 • Βασικές διαστάσεις: Κολώνες αλουμινίου πλάτους 40 χιλ. και βάθους 80 χιλ. Οριζόντιο αντίβαρο πλάτους 120 χιλ. Διαστάσεις ζαρντινιέρας: 33 εκ. βάθος, 55 εκ. ύψος από το έδαφος.

Πλεονεκτήματα

 • Δυνατότητα απόσπασης: Ο συρόμενος γυάλινος ανεμοφράκτης μπορεί να μετακινηθεί με ευκολία καθώς διαθέτει ροδάκια.
 • Minimal αισθητική: Σύγχρονος σχεδιασμός που ελαχιστοποιεί τη χρήση μετάλλου, αφήνοντας περισσότερη γυάλινη επιφάνεια.

WBK60fp

Χρησιμοποιείται κυρίως σε χώρους εστίασης ως διαχωριστικό εξωτερικού χώρου (καφετέριες, εστιατόρια, ξενοδοχεία).

Γενικά Χαρακτηριστικά

 • Χρήση: Σε εξωτερικούς χώρους που χρειάζονται περιμετρικά γυάλινη περίφραξη με διαχωριστικά, τα οποία μπορούν να απομακρυνθούν εύκολα.
 • Χαρακτηριστικά: Κρύσταλλα ασφαλείας, πάχους δέκα χιλιοστών, διακριτικά προφίλ αλουμινίου.
 • Βασικές διαστάσεις: Κολώνες αλουμινίου πλάτους 60 χιλ. x 60 χιλ. Διαστάσεις ζαρντινιέρας: 30 εκ. βάθος, 55 εκ. ύψος από το έδαφος.

Πλεονεκτήματα

 • Δυνατότητα απόσπασης: Ο γυάλινος ανεμοφράκτης WBK60fp μπορεί να μετακινηθεί πολύ εύκολα και να αποθηκευτεί, αφού διαθέτει ροδάκια.
 • Minimal αισθητική: Απλό και μοντέρνο design που μεγιστοποιεί τη γυάλινη επιφάνεια. Λεπτή κολώνα αλουμινίου.

Ανεμοφράκτες Κινητοί

MW40

Χρησιμοποιείται κυρίως σε χώρους εστίασης ως διαχωριστικό εξωτερικού χώρου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σε περιπτώσεις που υπάρχει οροφή, είτε ως απλός ανεμοφράκτης. Ακόμη, έχει και άλλες χρήσεις όπως ως χώρισμα μεταξύ γραφείων.

Open Air THEA

Το Open Air THEA είναι η αρμονική συμβίωση ενός γραμμικού διάφανου γυαλιού, των εξαιρετικών ιδιοτήτων του αλουμινίου και έξυπνης τεχνολογίας. Εντυπωσιάζει με το δυναμικό του design, επιβάλλεται με την απλότητά του και ξεχωρίζει για τη λειτουργικότητά του, επιτρέποντας τη μέγιστη διάχυση του φωτός στο εσωτερικό περιβάλλον.

Η μεγάλη επιφάνεια του γυαλιού χωρίς κανένα εμπόδιο, εξασφαλίζει μια ιδιαίτερη φωτεινή και φιλόξενη ατμόσφαιρα στο εσωτερικό. Το Open Air THEA καθορίζει εκ νέου το μέλλον των εξωτερικών υπαίθριων χώρων.

Open Air PLUS

Το Open Air PLUS συνεχίζει την γραμμική και μοντέρνα σχεδίαση της έκδοσης THEA, ενισχυμένο με μια κομψή και μοντέρνα οριζόντια κουπαστή τόσο στο σταθερό όσο και στο κινούμενο τμήμα. Η κουπαστή τοποθετείται απευθείας πάνω στο γυαλί, προσφέροντας ένα υπέροχο αισθητικά φινίρισμα, ενώ παράλληλα παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια και επιφάνεια κατά τη χρήση του. Το Open Air PLUS δημιουργεί ένα χώρο γεμάτο δύναμη και προσωπικό στυλ, τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας όσο και της νύχτας.

Open Air ULTRA+

To Open Air ULTRA+ διατίθεται με μια επιπλέον τραβέρσα που παρέχει περισσότερη αντιανεμική προστασία και στιβαρότητα στο σύστημα. Η τραβέρσα πλαισιώνεται τέλεια από τις ιδιαίτερες κολώνες του συστήματος και ταιριάζει απόλυτα με την ασφάλεια και το εξαιρετικό φινίρισμα που προσδίδει η οριζόντια κουπαστή. Το Open Air ULTRA+ είναι ένας μοναδικός συνδυασμός ελκυστικών ιδιοτήτων και χαρακτηριστικών που εγγυώνται άριστη λειτουργικότητα, ασφάλεια και απόδοση, ικανοποιώντας τις πλέον απαιτητικές ανάγκες.

Ανεμοφράκτες Ηλεκτρικοί

Open Air E-MOTION

Το Open Air E-MOTION αποτελεί την ηλεκτροκίνητη έκδοση της σειράς Open Air, το οποίο λειτουργεί έξυπνα και ελεγχόμενα, διαμορφώνοντας εξωτερικούς χώρους που ανταποκρίνονται στους σύγχρονους ρυθμούς της ζωής μας, στις ανάγκες και τις επιθυμίες μας. Το Open Air E-MOTION προσαρμόζεται σε κάθε περιβάλλον, εντυπωσιάζει με τις αναλογίες του και μετατρέπει ένα συνηθισμένο χώρο σε απολαυστική εμπειρία.

Ανεμοφράκτες Σταθεροί

Open Air FIXED

Η σειρά FIXED αποτελεί την ιδανική λύση για επιχειρήσεις που αναζητούν πολυάριθμες εξατομικευμένες επιλογές, εύκολη εγκατάσταση, οικονομικά προσιτές λύσεις, με τον σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα να ρέουν μαζί αρμονικά.

Αποτελεί εξαιρετική επιλογή για χρήση σε δημόσιους υπαίθριους χώρους, προκειμένου είτε να χωρίζουν περιοχές ή να οριοθετούν χώρους. Εκτός αυτού, το μεγάλο πλεονέκτημα της σειράς είναι οι υπέροχες συνδυαστικές δυνατότητες που προσφέρονται με τις άλλες εκδόσεις Open Air.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.