ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

VIOMAL: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συμμετοχή της στην έκθεση BUDMA 2024

Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον των επισκεπτών της έκθεσης για το νέο διάτρητο ρολό αλουμινίου H32 της VIOMAL, για την πιστοποιημένη πτυχωτή σήτα VL Phoenix, καθώς και για τα συστήματα πέργκολας και κάθετης σκίασης με ZIP.

Η VIOMAL, παραγωγός συστημάτων ρολών, σήτας και σκίασης και θυγατρική του Ομίλου Elval Halcor ολοκλήρωσε επιτυχώς τη συμμετοχή της στην έκθεση BUDMA 2024, που έλαβε χώρα στο εκθεσιακό κέντρο του POZNAN στην Πολωνία.

Η ελληνική εταιρεία είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει καινοτομίες και συστήματα σκίασης για οικιστικές και επαγγελματικές εφαρμογές σε πλήθος επαγγελματιών επισκεπτών από την τοπική και τη διεθνή αγορά αλουμινίου, επιτυγχάνοντας την εδραίωσή της στην Πολωνική αγορά και όχι μόνο.

Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον για το νέο διάτρητο ρολό αλουμινίου H32 της VIOMAL, για την πιστοποιημένη πτυχωτή σήτα VL Phoenix, καθώς και για τα συστήματα πέργκολας και κάθετης σκίασης με ZIP.

Η BUDMA αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια τη σημαντικότερη έκθεση της Πολωνίας στον κατασκευαστικό κλάδο, προσελκύοντας πλήθος επισκεπτών.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.