ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΤΖΙ-ΕΣ ΑΒΕΕ: Συμμετέχει στη μεγάλη διεθνή έκθεση R&T 2024 της Στουτγάρδης

Στη διεθνή έκθεση R&T 2024 και συγκεκριμένα στο HALL 4, Stand 4D48 θα βρίσκεται η δυναμική εταιρεία GS, παρουσιάζοντας τα κορυφαία προϊόντα της όσον αφορά στα συστήματα σήτας και σκίασης.

H GS θα λάβει μέρος στη διεθνή έκθεση R&T 2024 που θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 23 Φεβρουαρίου 2024 στη Στουτγάρδη της Γερμανίας. Η R&T είναι η κορυφαία εμπορική έκθεση στον κόσμο για ρολά, σήτες, συστήματα σκίασης καθώς και αυτοματισμούς. Για περισσότερα από 50 χρόνια, οι εταιρείες παρουσιάζουν στη μεγάλη διεθνή έκθεση της Στουτγάρδης τις καινοτομίες τους και επιδεικνύουν τις λύσεις τους για τα κεντρικά θέματα του κλάδου.

Η GS θα παρουσιάσει όλα τα πρωτοποριακά συστήματά της, με αιχμή του δόρατος τα πιστοποιημένα ηλεκτροκίνητα συστήματα σήτας και σκίασης Cronos, καθώς και τις σήτες με ίσιο πανί Scorpion & Thèa και τα συστήματα πλισέ Marta & Starla.

Η GS θα βρίσκεται στο HALL 4, Stand 4D48 της έκθεσης R&T 2024

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.