ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Ένα ταξίδι από το 1971 μέχρι σήμερα σε μόλις 35″ με οδηγό την ΕΤΕΜ

Ένα μαγευτικό timelapse 50+ χρόνων μεταμορφώνει την εμπειρία θέασης που μας ταξιδεύει σε μια γειτονιά της Αθήνας από τη δεκαετία του ’70 έως τις μέρες μας!

Το νέο τηλεοπτικό σποτ της ΕΤΕΜ έχει ήδη κάνει την εμφάνισή του και έχει στόχο να αναδείξει δύο θεμελιώδεις αρχές που έχουν χαράξει συνολικά την πορεία της εταιρείας: την καινοτομία και την εξέλιξη.

Από το 1971, η ΕΤΕΜ πρωτοπορεί με τεχνολογίες, νέες ιδέες και λύσεις που φέρνουν το μέλλον στο σήμερα. Όλα αυτά θέλησε η εταιρεία να τα δείξει με μια μοναδική, πρωτοποριακή αφηγηματική τεχνική. Ένα μαγευτικό timelapse 50+ χρόνων μεταμορφώνει την εμπειρία θέασης που μας ταξιδεύει σε μια γειτονιά της Αθήνας από τη δεκαετία του ’70 έως τις μέρες μας.

Με κάθε νέα προβολή αποκαλύπτονται περισσότερες λεπτομέρειες και αλλαγές, σε κτήρια, δρόμους ακόμα και σε αυτοκίνητα, ενώ οι εξελίξεις έχουν την υπογραφή της ΕΤΕΜ. Είναι σαφές ότι η καινοτομία δεν είναι απλά ένα στοιχείο της ΕΤΕΜ, αλλά το βασικό της όχημα και αυτό αντικατοπτρίζεται σε κάθε καρέ του τηλεοπτικού σποτ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.