ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΝΕΟΚΕΜ: Συμμετείχε στην έκθεση PAINT EXPO στην Karlsruhe της Γερμανίας

Στο περίπτερο της ΝΕΟΚΕΜ, οι επισκέπτες συζήτησαν με τα στελέχη της εταιρείας, αντάλλαξαν απόψεις και ενημερώθηκαν για όλες τις λύσεις που προσφέρει στον τομέα των χρωμάτων πούδρας.

Η ΝΕΟΚΕΜ για ακόμη μία χρονιά συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία, στην έκθεση PAINT EXPO που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο της Karlsruhe στη Γερμανία.

Η διεθνής έκθεση PAINT EXPO διεξάγεται κάθε δύο χρόνια και αποτελεί ένα πολύ σημαντικό γεγονός για τον κλάδο των χρωμάτων. Είναι μια ιδανική ευκαιρία συνάντησης των κορυφαίων εκπροσώπων της βιομηχανίας, καθιστώντας την ιδιαίτερα ελκυστική για επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν τις τελευταίες καινοτομίες, εφαρμογές και τάσεις που καλύπτουν όλες τις πτυχές των χρωμάτων, μέσα από μια ευρεία γκάμα διεθνών προϊόντων και υπηρεσιών στην αλυσίδα εφοδιασμού τεχνολογίας βιομηχανικών βαφών. Το ευρύ φάσμα προϊόντων περιλαμβάνει από πιστόλια ψεκασμού, εξοπλισμό και υλικά έως τεχνολογίες αυτοματοποίησης.

Στο περίπτερο της ΝΕΟΚΕΜ, οι επισκέπτες συζήτησαν με τα στελέχη της εταιρείας, αντάλλαξαν απόψεις και ενημερώθηκαν για όλες τις λύσεις που προσφέρει στον τομέα των χρωμάτων πούδρας και παράλληλα είχαν πρόσβαση σε έντυπο υλικό, καθώς και στα ανανεωμένα χρωματολόγια.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.