ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Road-Show στην πόλη της Καβάλας!

Το «παρών» στο 2ο Road-Show της Europa στην πόλη της Καβάλας έδωσαν περισσότεροι από 80 προσκεκλημένοι από την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

Το δεύτερο κατά σειρά Road-Show της Europa για τη φετινή χρονιά, διεξήχθη στην πόλη της Καβάλας, στον ιστορικό χώρο του μνημείου-ξενοδοχείου “Imaret”. Η προσέλευση των επαγγελματιών του χώρου των κατασκευών, αλλά και άλλων συνεργατών της εταιρείας, ήταν εξαιρετικά μεγάλη. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν περισσότεροι από 80 προσκεκλημένοι από την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

Ξεκινώντας την εκδήλωση η Public Relations & Health Dpt. Director της Europa, Τζοβάννα Παλυβού, έδωσε το στρατηγικό στίγμα της εταιρείας σε εθνικό αλλά και τοπικό επίπεδο, ενώ στη συνέχεια τα υψηλόβαθμα στελέχη της Europa έδωσαν τις κεντρικές πληροφορίες στο προϊοντικό επίπεδο αλλά και στο επίπεδο της παροχής πληθώρας υποστηρικτικών υπηρεσιών στους συνεργάτες κατασκευαστές.

Με έμφαση στα νέα προϊόντα, ο Αναπληρωτής Γενικός Δ/ντής και Δ/ντής Έρευνας, Ανάπτυξης και Σχεδιασμού, Γιάννης Αρβανίτης, αλλά και ο Δ/ντής Κατασκευαστικού Τομέα, Σπύρος Τσούτης ανέφεραν τη λογική σχεδιασμού και τις λύσεις που προσφέρουν τα νέα συστήματα της εταιρείας.

Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον των κατασκευαστών τράβηξαν για ακόμη μια φορά τα θερμομονωτικά EOS και ESS, τα οποία έχουν σχεδιαστεί με κοινή λογική και προφίλ για να επιτρέπουν την επίτευξη οικονομιών κλίμακας για τον επαγγελματία, αλλά και τα καινοτόμα Europa Minimal Frame και EUROPA ELEMENT, τα οποία είναι περιζήτητα στο επίπεδο των αρχιτεκτονικών και τεχνικών γραφείων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.