ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ΔΟΥΚΑΣ: Πολυκαρμπονικά φύλλα με εφαρμογή χωρίς όρια!

Πληθώρα επιλογών από την εταιρεία ΔΟΥΚΑΣ στα πολυκαρμπονικά φύλλα ανάλογα το μέγεθος, το πάχος και τα χρώματα, με πλήρη σειρά εξαρτημάτων.

Μεταξύ της πλούσιας γκάμας λύσεων που προσφέρει η καταξιωμένη εταιρεία ΔΟΥΚΑΣ στους επαγγελματίες βρίσκονται ποιοτικές επιλογές και προτάσεις σε πολυκαρμπονικά φύλλα.

Τα πολυκαρμπονικά φύλλα της ΔΟΥΚΑΣ καλύπτουν εξωτερικές κατασκευές, ενώ υπάρχει πληθώρα επιλογών ανάλογα το μέγεθος, το πάχος και τα χρώματα, με πλήρη σειρά εξαρτημάτων.

Ανάμεσα στα πολλά πλεονεκτήματα των πολυκαρμπονικών φύλλων της ΔΟΥΚΑΣ είναι:

  • Με προστασία UV
  • Φωτοδιαπερατά
  • Με αντοχή
  • Ελαφριά
  • Ηχομονωτικά
  • Πιστοποιημένα

Επικοινωνήστε για περισσότερες πληροφορίες!

ΔΟΥΚΑΣ
☎ 210 5750057
📧 info@doukas.com.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.