ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMINCO FD4600: Υψηλή άνεση & μέγιστη διαφάνεια

Το πρωτοποριακό σύστημα FD4600 είναι ιδανικό για ανοίγματα μεγάλου μεγέθους, ενώ προσφέρει επιπλέον το κορυφαίο πλεονέκτημα για γωνιακή κατασκευή χωρίς την ύπαρξη σταθερής κολώνας.

Το FD4600 της ALUMINCO είναι ένα ολοκληρωμένο θερμομονωτικό σύστημα για πτυσσόμενες κατασκευές (φυσούνες), με εντυπωσιακά και εκτός συναγωνισμού χαρακτηριστικά, τόσο σε επίπεδο τεχνικών επιδόσεων όσο και σε λειτουργικότητα, προσφέροντας πολυάριθμες τυπολογίες για εντυπωσιακές κατασκευές.

Ο γραμμικός, λιτός σχεδιασμός του και η στιβαρότητα της κατασκευής τονίζουν την υψηλή αισθητική και ασφάλεια του συστήματος, ενώ τα εξαρτήματα είναι ειδικά σχεδιασμένα για πτυσσόμενα συστήματα, παρέχοντας ξεχωριστές λύσεις σε κάθε σύγχρονη κατοικία.

Το πρωτοποριακό σύστημα FD4600 είναι ιδανικό για ανοίγματα μεγάλου μεγέθους, ενώ προσφέρει επιπλέον το κορυφαίο πλεονέκτημα για γωνιακή κατασκευή χωρίς την ύπαρξη σταθερής κολώνας. Αυτό εξασφαλίζει τη μέγιστη διαφάνεια και άνεση κατά το άνοιγμα, ενώ παράλληλα επιτρέπει τη χρήση ενός φύλλου ως θύρα εισόδου χωρίς να επηρεάζει την ικανότητα αναδίπλωσης του συστήματος.

…Το πρωτοποριακό σύστημα FD4600 είναι ιδανικό για ανοίγματα μεγάλου μεγέθους, ενώ προσφέρει επιπλέον το κορυφαίο πλεονέκτημα για γωνιακή κατασκευή χωρίς την ύπαρξη σταθερής κολώνας…

Το σύστημα φέρει πολλαπλές επιλογές οδηγών στο δάπεδο που ανταποκρίνονται εξαιρετικά στις λειτουργικές ανάγκες και ταιριάζουν απόλυτα με όλες τις ανέσεις και αισθητικές απαιτήσεις. Ο ιδιαίτερα χαμηλός οδηγός των 24 χιλ. (ράμπα) καθιστά εύκολη την πρόσβαση από και προς το εσωτερικό ενός κτιρίου από Α.Μ.Ε.Α. και επιτρέπει τη μέγιστη άνεση σε χώρους υψηλής επισκεψιμότητας.

Η κύλιση των φύλλων επιτυγχάνεται με τη χρήση ειδικών ράουλων-μεντεσέδων που κυλούν σε επιδαπέδιο οδηγό και εξασφαλίζουν την αθόρυβη και ομαλή λειτουργία του συστήματος.

Χαρακτηριστικά & πλεονεκτήματα

 • Κορυφαίο για την κατηγορία του επίπεδο θερμομόνωσης (Uf = από 2,1 W/m2K) χάρη των υαλοενισχυμένων πολυαμιδίων 30 χιλ.
 • Υψηλή υδατοστεγανότητα, λειτουργικότητα, αξιοπιστία και άνεση ακόμα και για μεγάλα βάρη που προκύπτουν στα μεγάλα ανοίγματα.
 • Κατάλληλο για την κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων, επιτρέπει τη χρήση μέχρι και 14 φύλλων (7+7), με μέγιστο ύψος 3 μ. και πλάτος 1,20 μ. το καθένα.
 • Επιδαπέδια κύλιση στο κάτω μέρος του οδηγού με χρήση ειδικού ράουλου-μεντεσέ, ο οποίος σηκώνει 120 κιλά ανά φύλλο.
 • Δυνατότητα γωνιακής κατασκευής για απεριόριστη θέα.
 • Δυνατότητα κατασκευής πόρτας με κλειδαριά, ανοιγόμενης προς τα μέσα ή έξω.
 • Δυνατότητα κατασκευής ζυγού αριθμού φύλλων (2, 4 κ.ά.).
 • Πολλαπλές επιλογές οδηγών στο δάπεδο, ακόμη και για A.M.E.A.
 • Ειδικός μεντεσές με ενσωματωμένη λαβή για ευκολία στο κλείδωμα.
 • Χρήση ίδιων προφίλ για κατασκευές που ανοίγουν μέσα ή έξω.
 • Ιδανική λύση για οικίες, γραφεία, εκθεσιακούς χώρους, εστιατόρια και χώρους ψυχαγωγίας.

Τυπολογίες

 • 1Φυλλα, 2Φυλλα, 3Φυλλα… 7Φυλλα
 • Γωνιακή: 1Φυλλα, 2Φυλλα, 3Φυλλα… 7Φυλλα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.