ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών στις εγκαταστάσεις της

Επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών, Νίκου Παπαθανάση έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της ALUMINCO στα Οινόφυτα.

Τις εγκαταστάσεις της ALUMINCO Α.Ε. στα Οινόφυτα Βοιωτίας επισκέφτηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Νίκος Παπαθανάσης. Τον υποδέχτηκε ο Δ/νων Σύμβουλος της εταιρείας, Αργύρης Καρράς, ο οποίος τον ξενάγησε σε όλα τα τμήματα των βιομηχανικών εγκαταστάσεων της εταιρείας. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης παρευρέθηκαν και οι ιδρυτές της ALUMINCO, Θεόδωρος και Έφη Καρρά.

Σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας (Σ.Β.Σ.Ε.), ο Αναπληρωτής Υπουργός επισκέφτηκε την ALUMINCO, η οποία αποτελεί έναν σημαντικό πυλώνα της τοπικής κοινωνίας και λειτουργώντας πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον, συμβάλλει στην τοπική ευημερία.

Σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πλαίσιο κοινωνικών και οικονομικών συγκυριών, η ALUMINCO διατηρεί την ηγετική της θέση, αξιοποιώντας οικονομικούς πόρους και επενδύοντας σε τεχνολογικό εξοπλισμό, ενισχύοντας την παραγωγική της ικανότητας, ενθαρρύνοντας την καινοτομία, με απώτερο πάντα σκοπό τη βιωσιμότητα και τον περιορισμό του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος.

Ο Υπουργός ξεναγήθηκε στην χώρο του εργοστασίου, εξέφρασε την ικανοποίησή του σε σχέση με τις εξελιγμένες συνθήκες παραγωγής και συνεχάρη τη διοίκηση και τους εργαζόμενους για το εξαιρετικό αποτέλεσμα και το εξαγωγικό πρόσημο της εταιρείας.

AUMINCO: Μία επιτυχημένη πορεία 42 ετών!

Η ALUMINCO μετρά 42 χρόνια ζωής. Ιδρύθηκε το 1982 από τον Θεόδωρο Καρρά ως μια επιχείρηση με αντικείμενο την έρευνα, την ανάπτυξη και την παραγωγή καινοτόμων προϊόντων αλουμινίου υψηλής ποιότητας. Από τότε μέχρι σήμερα έχει αναπτύξει ένα δίκτυο εξαγωγών που εξυπηρετεί τις πιο σημαντικές αγορές της Ευρώπης, της Αφρικής, της Μέσης Ανατολής, της Αυστραλίας και της Αμερικής, διανέμοντας προϊόντα αλουμινίου, και πρεσβεύοντας την ελληνική ποιότητα σε περισσότερες από 60 χώρες ανά τον κόσμο. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής της σχεδιάζονται και αναπτύσσονται καθημερινά, προηγμένα αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου πολλά από τα οποία είναι μοναδικά στο είδος τους, με πολλές καινοτομίες και ευρεσιτεχνίες.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.