ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΝΕΟΚΕΜ: Grand Sponsor στην ημερίδα ΕΣΩ

Σε αυτή τη σημαντική αρχιτεκτονική εκδήλωση, η ΝΕΟΚΕΜ θα παρουσιάσει λύσεις που αφορούν στον τομέα των χρωμάτων πούδρας και συμβάλλουν σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον της κατασκευής.

Η ΝΕΟΚΕΜ, στο πλαίσιο στήριξης κάθε αξιόλογης προσπάθειας που αναδεικνύει τη σύγχρονη αρχιτεκτονική και δημιουργία, συμμετέχει και φέτος ως “Grand Sponsor” στην ημερίδα ΕΣΩ. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαΐου 2024 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και θα αναπτυχθεί γύρω από τη θεματική ενότητα “Down to earth, Nature, Materials, Sustainability & AI”.

Το θέμα της ημερίδας ΕΣΩ, «Πίσω στη Γη», εγκαινιάζει έναν διάλογο για την κλιματική κρίση και την πολιτική οικολογία, στο μεταίχμιο της τέχνης και της αρχιτεκτονικής. Οι συνέργειες μεταξύ κατασκευής, παραγωγής και σχεδιασμού προωθούνται ως καταλύτες για έναν υγιέστερο πλανήτη.

Αυτή τη χρονιά, το «ταξίδι πίσω στη γη» καθοδηγείται από παγκοσμίως αναγνωρισμένους ομιλητές και πρωτοπόρους του οικολογικού σχεδιασμού και της αρχιτεκτονικής καινοτομίας, συνδυάζοντας την παράδοση με την τεχνολογία και την τεχνική με την ψηφιακή ακρίβεια.

Σε αυτή τη σημαντική εκδήλωση, η ΝΕΟΚΕΜ θα παρουσιάσει λύσεις που αφορούν στον τομέα των χρωμάτων πούδρας και συμβάλλουν σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον της κατασκευής.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.