ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EXALCO: Διακεκριμένος χορηγός στο 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΟΒΑΣ

Στη δική της πόλη στη Λάρισα υποδέχτηκε το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΟΒΑΣ η EXALCO, στο οποίο συμμετείχε και ως διακεκριμένος χορηγός.

Από αριστερά, Θάνος Τσιάρας, Γρηγόρης Κωνσταντόπουλος, Άλκηστις Κατσιάβα, Φένια Μανουσάκη, Ευαγγελία Τσιούρβα, Παναγιώτης Κλησιάρης και Βασίλης Κωνσταντόπουλος

Η EXALCO καλωσόρισε στη πόλη της, τη Λάρισα, το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο κατασκευαστών αλουμινίου και σιδήρου (ΠΟΒΑΣ) που πραγματοποιήθηκε στις 17-18-19 Μαΐου 2024, στο ξενοδοχείο Grecotel Larissa Imperial. Η εταιρεία συμμετείχε ως διακεκριμένος χορηγός του συνεδρίου καθώς και στις διεργασίες του με ομιλίες στελεχών της.

Δεύτερη από δεξιά, η κα Άλκηστις Κατσιάβα, υπεύθυνη Marketing της EXACO & Project Manager της σχολής EXALCO EDUCATIONAL institute κατά τη διάρκεια της ομιλίας της

Συγκεκριμένα, η κα Τσιούρβα Ευαγγελία, Αρχιτέκτων-Μηχανικός, στέλεχος του Τμήματος R&D, συμμετείχε σε ομιλία με θέμα τις Ιδιαιτερότητες και ανάγκες του ξενοδοχειακού κλάδου και η κα Κατσιάβα Άλκηστις, υπεύθυνη Marketing & Project Manager της σχολής EXALCO EDUCATIONAL institute, συμμετείχε σε συζήτηση-στρογγυλό τραπέζι που σκοπό είχε την ενημέρωση των κατασκευαστών για την εκπαίδευση στον κλάδο.

Στον χώρο του συνεδρίου υπήρχε stand της εταιρείας, στο οποίο πρωταγωνιστούσε το νέο minimal συρόμενο σύστημα SPACE. Ο κ. Ιωάννης Αστ. Καντώνιας, Πρόεδρος της EXALCO, ο κ. Θάνος Τσιάρας, Δ/νων Σύμβουλος και στελέχη της EXALCO παρευρεθήκαν στο κλαδικό γεγονός και είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με όλο τον κατασκευαστικό κόσμο, τεχνίτες αλουμινίου και προμηθευτές.

Ο κ. Θάνος Τσιάρας, Δ/νων Σύμβουλος της EXALCO καλωσορίζει τους συνέδρους

Η ενδιαφέρουσα θεματολογία του και η αθρόα προσέλευση των επαγγελματιών του κλάδου ήταν αρωγοί στο να ολοκληρωθεί ένα άκρως επιτυχημένο και δημιουργικό συνέδριο, που κύριο σκοπό είχε να δώσει απαντήσεις σε κρίσιμα ζητήματα αλλά και να ενημερώσει για τις εξελίξεις του κλάδου αλουμινίου.

Η EXALCO δίνει υπόσχεση πως θα συνεχίσει να ενισχύει το έργο της ΠΟΒΑΣ με κάθε τρόπο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.