ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΤΕΜ: Εγκαίνια του νέου εντυπωσιακού εκθεσιακού χώρου στη Λάρισα

Σε μία λαμπρή τελετή που υπόσχεται ένα δυναμικό μέλλον και παρουσία 450 προσκεκλημένων η ETEM εγκαινίασε τον νέο της εκθεσιακό χώρο στη Λάρισα.

Η ΕΤΕΜ εγκαινίασε τον νέο της εκθεσιακό χώρο στη Λάρισα, σε μια λαμπρή εκδήλωση που συγκέντρωσε πλήθος σημαντικών προσωπικοτήτων από τον κλάδο του αλουμινίου, καθώς και από τον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στον 1ο όροφο του Εμπορικού Κέντρου Cosmos, προσελκύοντας εξέχουσες προσωπικότητες που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων ο Αντιπρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της Cosmos Aluminium, Γιάννης Καντώνιας, εξήρε την προσπάθεια όλων των συντελεστών που συνέβαλαν στην ολοκλήρωση του νέου εκθεσιακού χώρου. Ο κ. Καντώνιας υπογράμμισε τη δέσμευση της ΕΤΕΜ να συνεχίσει να σχεδιάζει και να προσφέρει ακόμη καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες, ενισχύοντας έτσι τη θέση της στην αγορά.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας, η αντιπεριφερειάρχης Λάρισας, Μαρία Γαλλιού, ο δήμαρχος Λαρισαίων, Θανάσης Μαμάκος, ο δήμαρχος Κιλελέρ, Αθανάσιος Νασιακόπουλος, καθώς και ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Τζανακούλης. Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι φορέων και επιχειρήσεων, καθώς και πλήθος προσκεκλημένων.

Ο νέος εκθεσιακός χώρος της ΕΤΕΜ φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους επαγγελματίες του κλάδου, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη παρουσίαση των προϊόντων και των νέων λύσεων της εταιρείας. Η δημιουργία του χώρου αυτού είναι μέρος της στρατηγικής της ΕΤΕΜ για την ενίσχυση της παρουσίας της στην αγορά και την προσφορά καινοτόμων λύσεων στους πελάτες της.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, περισσότεροι από 450 παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις για τις εξελίξεις στον κλάδο και τις προοπτικές που ανοίγονται μέσα από τέτοιες πρωτοβουλίες. Η εκδήλωση άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, υποσχόμενη ένα δυναμικό μέλλον για την ΕΤΕΜ και τις συνεργασίες της.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.