ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2024: Στο πλευρό των επαγγελματιών του οικοδομικού & κατασκευαστικού κλάδου!

Πιστή στον πολυσυλλεκτικό αλλά και εξειδικευμένο χαρακτήρα της, η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ θα αναδείξει τα πιο σύγχρονα προϊόντα και υπηρεσίες, θέτοντας στο επίκεντρο τη βιοκλιματική δόμηση και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ, το σπουδαιότερο γεγονός της χρονιάς για τον κατασκευαστικό και οικοδομικό κλάδο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, στηρίζει και πάλι τον επαγγελματία. Από τις 17 έως τις 20 Οκτωβρίου 2024, στο Metropolitan Expo, η έκθεση-θεσμός συγκεντρώνει ολόκληρη την αγορά και αναδεικνύει τις δυνατότητές της.

Με αυξημένο το ενδιαφέρον εκθετών και επισκεπτών, η φετινή έκθεση μεγαλώνει, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις του κλάδου. Σε τρεις αίθουσες του εκθεσιακού κέντρου, θα παρουσιαστούν όλες οι τελευταίες εξελίξεις, παρέχοντας μια αναβαθμισμένη εμπειρία και ένα εξαιρετικό επαγγελματικό περιβάλλον που ευνοεί την επιχειρηματικότητα.

Πιστή στον πολυσυλλεκτικό αλλά και εξειδικευμένο χαρακτήρα της, η έκθεση θα αναδείξει τα πιο σύγχρονα προϊόντα και υπηρεσίες, θέτοντας στο επίκεντρο τη βιοκλιματική δόμηση και την εξοικονόμηση ενέργειας. Χρώματα, μονωτικά υλικά, προϊόντα τσιμέντου, κουφώματα, μάρμαρα και πέτρες, πατώματα, κεραμίδια, εργαλεία και εξοπλισμός, οικοδομικά μηχανήματα και μηχανήματα έργων είναι μόνο μερικές από τις κατηγορίες που θα φιλοξενηθούν στις αίθουσες του εκθεσιακού κέντρου.

Μέρος της ανάδειξης λύσεων στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας είναι και η παρουσίαση προτάσεων στα κουφώματα καθώς και στις πόρτες, στις πέργκολες και στα συστήματα σκίασης. Επιδεικνύοντας μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, η έκθεση προσφέρει τη δυνατότητα στον επαγγελματία να συγκρίνει και να επιλέξει, πάντα με βάση τις ανάγκες του.

Η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ αποτελεί μια ιδανική επιχειρηματική πλατφόρμα που συνδέει τους επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής, ενθαρρύνοντας την εξωστρέφεια και τις Β2Β συναντήσεις. Προσελκύοντας μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες από τη Νοτιοανατολική Ευρώπη και την Ανατολική Μεσόγειο, καθώς και από άλλες περιοχές υψηλής αγοραστικής σημασίας, η ΟΙΚΟΔΟΜΗ δίνει τη δυνατότητα στους εκθέτες της να επεκτείνουν το δίκτυο συνεργασιών τους και να προωθήσουν την επιχείρησή τους πέρα από τα σύνορα της χώρας.

Η έκθεση όμως δεν περιορίζεται μόνο στην παρουσίαση εκθεμάτων και υπηρεσιών. Αναγνωρίζοντας ότι οι σύγχρονες τεχνολογίες και τα νέα υλικά απαιτούν υψηλή  τεχνογνωσία, η ΟΙΚΟΔΟΜΗ προωθεί την εκπαίδευση και την επιμόρφωση. Με παράλληλες εκδηλώσεις από επίσημους φορείς και αναγνωρισμένους επαγγελματίες τους κλάδου, ανοίγονται νέες προοπτικές και τάσεις.

Στην έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ, το επιχειρηματικό όραμα, η συνέπεια και ο επαγγελματισμός δημιουργούν τις συνθήκες για την επιτυχία. Ανοίξτε την πόρτα στις επιχειρηματικές ευκαιρίες που προσφέρει η έκθεση και γίνεται μέρος ενός πανίσχυρου εμπορικού δικτύου!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.