ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ΔΟΥΚΑΣ: Εύκολη μεταμόρφωση εξωτερικών χώρων με τα Deck-Tiles

Το πράσινο προϊόν με οικολογική συνείδηση της ΔΟΥΚΑΣ είναι ιδανική επιλογή για δάπεδα και περιφράξεις.

Ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος να μεταμορφωθεί ο εξωτερικός χώρος, είναι να τοποθετηθούν τα συστήματα Deck-Tiles της ΔΟΥΚΑΣ. Το πράσινο προϊόν με οικολογική συνείδηση, που είναι ιδανική επιλογή για δάπεδα και περιφράξεις.

Τα Deck-Tiles αποτελούνται από την ανάμειξη υψηλής ποιότητας ινών ξύλου σε αναλογία (60%), ανακυκλωμένα πολυμερή υψηλής πυκνότητας σε αναλογία (30%) και ρητινούχα πρόσθετα σε αναλογία (10%).

Το αποτέλεσμα είναι βέργες τύπου Deck που συνδυάζουν την αισθητική και τις μηχανικές αντοχές του φυσικού ξύλου με τα πλεονεκτήματα της ανθεκτικότητας του συνθετικού υλικού. Το Deck-Tiles είναι 100% ανακυκλώσιμο και 100% ανακυκλωμένο προϊόν. Αποτελεί μία οικολογική εναλλακτική ενάντια στην υψηλή κατανάλωση ξύλου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.