ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL: Περιηγηθείτε σήμερα στο 360° Virtual Tour!

Επισκεφθείτε διαδικτυακά τον διαδραστικό κόσμο του ELVIAL EXPERIENCE CENTRE στην Αττική και πλοηγηθείτε με απόλυτη ελευθερία στο showroom!

Θέτοντας πάντα τον πήχη ψηλά και θέλοντας να παρέχει συνεχώς καλύτερες και ολοκληρωμένες λύσεις στους συνεργάτες της, η ELVIAL δημιούργησε μια νέα υπηρεσία, το 360° Virtual Tour του ELVIAL EXPERIENCE CENTRE.

To Virtual Tour είναι μια μοναδική νέα υπηρεσία όπου μπορείτε να επισκεφθείτε διαδικτυακά τον διαδραστικό κόσμο του ELVIAL EXPERIENCE CENTRE στην Αττική.

Το εικονικό αυτό μέσο δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να πλοηγηθεί με απόλυτη ελευθερία μέσα στη διαδικτυακή πλατφόρμα του showroom και των εγκαταστάσεων. Μια εμβληματική ρομποτική αποθήκη, πληθώρα συστημάτων και ένας μοντέρνος πολυχώρος βρίσκονται εκεί για να τα ανακαλύψετε.

Μελετήστε ελεύθερα τα αρχιτεκτονικά συστήματα της ELVIAL μέσω της τρισδιάστατης απεικόνισης, δείτε τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά και οραματιστείτε πώς θα ταιριάζουν στον χώρο των πελατών σας.

Ξεκινήστε την περιήγηση του Virtual Tour εδώ.

Για όσους επιθυμούν και έχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό, ο χώρος και τα εκθέματα ζωντανεύουν με τη δυνατότητα χρήσης γυαλιών VR!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.