ΦΟΡΕΙΣ ΚΛΑΔΟΥ

Σ.Ε.Κ.Α.

sekaΤο επίσημο web site του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου περιλαμβάνει πληροφορίες για την δραστηριότητα, τους σκοπούς και τα μέλη του συνδέσμου, το Σήμα Ποιότητας Κατασκευών Αλουμινίου Q. System, καθώς και γενικές πληροφορίες για τις κατασκευές κουφωμάτων αλουμινίου.

Ο «Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου» είναι μη κερδοσκοπικός σύνδεσμος, με έδρα στην Αθήνα, ανοιχτός σε οποιαδήποτε επιχείρηση μικρή ή μεγάλη επιθυμεί να συμβάλλει στην ανάπτυξη της ποιότητας του ελληνικού κουφώματος αλουμινίου. Είναι μέλος της FAECF (Ευρωπαϊκή Ένωση Κατασκευαστών Κουφωμάτων). Η ιδέα ίδρυσής του προήλθε από την επιτακτική ανάγκη της ένωσης των Ελλήνων κατασκευαστών σε όποιο σημείο της Ελλάδος κι αν βρίσκονται. Είναι συνεχής η προσπάθεια για Πανελλαδική δικτύωση με αντιπροσώπους, για την ανταλλαγή απόψεων και την προώθηση της ποιοτικής εξέλιξης του κλάδου. Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου απαρτίζεται από μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων που τις ενώνουν υψηλοί στόχοι και το εντονότατο ενδιαφέρον συμμετοχής και παρέμβασης στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στην Ελληνική και Διεθνή αγορά.

Ο Σύνδεσμος διοικείται από ενδεκαμελές Διοικητικό Συμβούλιο που εκλέγεται ανά διετία από τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου.

Οι οικονομικοί πόροι του Συνδέσμου προέρχονται από το δικαίωμα εγγραφής και τις μηνιαίες εισφορές των μελών και το ύψος τους καθορίζεται από την Γενική Συνέλευση με απόφαση τουλάχιστον 2/5 των μελών του.

Επικοινωνία:
Σοφοκλέους 1 & Προποντίδος, Ακτή Μιαούλη, Πειραιάς
Τηλ.: 210.4945444, Fax: 210.4945443
www.seka.org.gr
info@seka.org.gr

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.