ALUNETΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Δυναμική προβολή των προϊόντων της σε διεθνείς εκθέσεις

Press Release_ALUMIL_SEEBBE_New Stand_2

Η ALUMIL, στο πλαίσιο της διαμορφωμένης στρατηγικής της για εξωστρέφεια, διεθνή προβολή και άνοιγμα στις αγορές του εξωτερικού, έλαβε μες στον Απρίλιο μέρος σε δύο σημαντικές εκθέσεις, που πραγματοποιήθηκαν σε Λουξεμβούργο και Βελιγράδι, με τα μοναδικά καινοτόμα και πρωτοποριακά συστήματά της να μαγνητίζουν την προσοχή του κοινού και να αποσπούν θετικά σχόλια στους κύκλους των διοργανωτών αλλά και ευρύτερα των επισκεπτών-παρευρισκομένων.

Ειδικότερα, κατά το διάστημα 13-14 Απριλίου, συμμετείχε στη διεθνώς αναγνωρισμένη έκθεση Architect@Work του Λουξεμβούργου, η οποία στοχεύει στην ενημέρωση των αρχιτεκτόνων γύρω από τα πιο καινοτόμα προϊόντα στον τομέα του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού. Στην εν λόγω έκθεση επιτρέπεται αυστηρά μόνο η παρουσίαση προϊόντων με αποδεδειγμένα καινοτόμα χαρακτηριστικά. Έτσι, οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το εξαιρετικό minimal συρόμενο σύστημα SUPREME S650, ένα από τα πιο καινοτόμα προϊόντα της ALUMIL, το οποίο συνδυάζει εντυπωσιακό minimal σχεδιασμό με πληθώρα κατασκευαστικών επιλογών. Το κομψότατο συρόμενο σύστημα της ALUMIL εντυπωσίασε ιδιαίτερα χάρη στα μοναδικά χαρακτηριστικά του και έκλεψε τις εντυπώσεις των παρευρισκομένων.

Architect@Work_Luxembourg_ALUMIL

Στο πλαίσιο της ίδιας έκθεσης, έδωσε το «παρών» και η θυγατρική εταιρεία του ομίλου INTERNO Doors, παρουσιάζοντας την εντυπωσιακή πόρτα εισόδου ΖΕΝ Pivot Carbon. Το εξαιρετικό αυτό προϊόν της INTERNO Doors ήταν σαν να βρίσκεται στο φυσικό του περιβάλλον, καθώς –όπως προαναφέρθηκε– μόνο προϊόντα με αποδεδειγμένα καινοτόμα χαρακτηριστικά μπορούν να παρουσιαστούν στη συγκεκριμένη έκθεση. Το μοναδικό design, οι υψηλές επιδόσεις, τα εκλεπτυσμένα και ποιοτικά υλικά, η δυνατότητα δημιουργίας εντυπωσιακά μεγάλων θυρών εισόδου, η ομοεπιπεδότητα και τα υπερσύγχρονα εξαρτήματα που τη συνοδεύουν είναι ορισμένα από τα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης πόρτας εισόδου, που αδιαμφισβήτητα κερδίζουν και τον απαιτητικότερο αρχιτέκτονα.

Architect@Work_Luxembourg_INTERNO

Θετικότατη αποτιμάται και η συμμετοχή στην έκθεση SEEBBE του Βελιγραδίου (19-23 Απριλίου), μία εκ των μεγαλυτέρων στα Βαλκάνια, όπου για πρώτη φορά έκανε την εμφάνισή του το νέο stand της ALUMIL, το οποίο έφερε με ειδικά ευδιάκριτα γράμματα το νέο logo-motto της εταιρείας «Miles Ahead» (Μίλια Μπροστά), αποτυπώνοντας τις αξίες, τα οράματα και τους στόχους της. Εντυπωσιακά μεγάλα ανοίγματα που ξεπερνούσαν τα τέσσερα μέτρα ύψος, εκλεπτυσμένος και αέρινος σχεδιασμός, με αεροδυναμικά γεωμετρικά σχήματα και εξαιρετικά αρχιτεκτονικά συστήματα, είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που εντυπωσίασαν τους παρευρισκομένους.

Press Release_ALUMIL_SEEBBE_New Stand_4

Επιπλέον, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν κάποια από τα νέα καινοτόμα συστήματα SUPREME και SMARTIA της ALUMIL αλλά και της INTERNO Doors by ALUMIL, όπως το προηγμένο minimal συρόμενο SMARTIA M12500 PHOS, το εξαιρετικό SMARTIA M14600, το μοναδικό ηλεκτροκίνητο minimal συρόμενο SUPREME S650 PHOSeMOTION, το SUPREME S77 MINIMAL, με κρυφό φύλλο και χαμηλό κατωκάσι, και τη δίφυλλη ZEN PIVOT, εντυπωσιακών διαστάσεων (3,2 μ x 4,5 μ).

Press Release_ALUMIL_SEEBBE_New Stand_3

Press Release_ALUMIL_SEEBBE_New Stand_1

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.