ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMIL – S440: Νέο συρόμενο σύστημα υψηλών απαιτήσεων

s440-1

Το σύστημα κουφωμάτων S440 είναι η τελευταία πρόταση της ALUMIL στα συρόμενα συστήματα και αποτελεί το πλέον εξελιγμένο θερμομονωτικό συρόμενο σύστημά της. Η εταιρία ακολουθώντας τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις και τις πολύ υψηλές απαιτήσεις ενεργειακών επιδόσεων, δημιούργησε το νέο πρωτοποριακό και ιδιαίτερα κομψό συρόμενο σύστημα S440, το οποίο ανταποκρίνεται άριστα και καθίσταται η ιδανικότερη πρόταση για την υλοποίηση μοντέρνων κατασκευών, τόσο στην Ελληνική αγορά, όσο και στη Δυτική Ευρωπαϊκή αγορά.

s440-2Το εξειδικευμένο design έχει δημιουργηθεί έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθεί τόσο το ορατό πλαίσιο αλουμινίου για περισσότερο φυσικό φωτισμό, όσο και το ορατό βάθος του συστήματος για αισθητικούς λόγους. Αυτό επιτυγχάνεται με σύνδεση 90ο στο φύλλο και τη χρήση ιδιαίτερα στενού γάντζου μόλις 39mm.

Οι εξαιρετικές πιστοποιημένες επιδόσεις από το Γερμανικό Ινστιτούτο IFT Rosenheim  σε  Υδατοστεγανότητα E750 Pascal, Αεροδιαπερατότητα κλάσης 3 & Αντίσταση σε ανεμοπίεση κλάσης C3/B3, όπως επίσης και για θερμοπερατότητα Uf 2.9 W/m2K, οι οποίες ανταποκρίνονται στις πλέον απαιτητικές  αγορές, τόσο σε ασφάλεια όσο και σε μοντέρνα εμφάνιση.

Οι υψηλές επιδόσεις του συστήματος ανταποκρίνονται στις πλέον απαιτητικές προδιαγραφές συνδυάζοντας υψηλή, πιστοποιημένη ενεργειακή απόδοση Uf στα 2,9 W/(m2K), ασφάλεια και μοντέρνα εμφάνιση. Το S440, το οποίο είναι διαθέσιμο, δίνει τη δυνατότητα υλοποίησης πληθώρας κατασκευών, συμβάλλοντας σημαντικά στην ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων.

Κράτα το

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.